ΠΙΝΕΛΙΕΣ…….

** Ο Ντιέγο Σιμεόνε για τον Ντιεγο Μαραδονα. Με την ευκαιρία της διεξαγωγής του Κόπα Αμέρικα της Βραζιλίας,  ο Σιμεονε εξιστορεί ότι ήταν τυχερός που έπαιξε δίπλα στο μεγάλο Ντιέγο Μαραδόνα αλλά εξομολογείται το εξής… ”Θυμάμαι ότι όταν πάσαρα άσχημα τη μπάλα στον Ντιέγο, δεν ήξερα πού να κρυφτώ από τα καντήλια που μου κατέβαζε. Δε θα το ξεχάσω ποτέ”.

** Kι o Ciro Ιmmobile στο κύκλωμα του Ραούλ Μπράβο με τα στημένα. Ο σεντερ φορ της Λάτσιο επαιζε τακτικά στοιχηματάκι σε μαγαζί Ιταλού συνεργάτη του Μπράβο, του Ματία. Eπαιζε λέει και τη Φροζινόνε την ομάδα που έπεσε στη Β’ εθνική Ιταλίας φέτος την οποία στήνανε οι ιταλοί συνεργάτες του Μπράβο. Ρε τι γίνεται ρε? Οι πρώτες εθνικές τελικά είναι πιο στημένες από τα ερασιτεχνικά? Χαμός γίνεται από αποκαλύψεις σε Ιταλία και Ισπανία! Τα ιταλικά παληκάρια λέει ήτανε μάλιστα κι αυτοί που μετέφεραν το χρήμα απ τα στημένα από τη Μάλαγα στη Ρώμη για να το καθαρίσουνε. Λάτρεις της καθαριότητας και του νοικοκυριού οι εμπλεκόμενοι στη συμμορία.

** Μετά τις αποκαλύψεις για τα στημένα σε Ισπανία και Ιταλία συλλάβανε και τον Πλατινί για πιασμάν σε Μουντιάλ. Ο πρώην πρόεδρος της Ουέφα κατηγορείται για άμεσες και έμμεσες δωροδοκίες. Από πάνω απ’ το τραπέζι, από κάτω, από πόρτες,  παράθυρα, μέχρι από κουφώματα λέει πέρναγε τα φακελάκια ο Μισέλ για να πάρει το Κατάρ τη διεξαγωγή του Μουντιάλ 2022. Μετ’α τον Μπλάτερ στη Φίφα κι ο Πλατινί στην Ουέφα κοινός εγκληματίας του ποινικού. Τί ξεφτιλίκια είναι αυτά ρε Μισέλ? Εσύ η δόξα της Γιούβε και το καμάρι της Γαλλίας? Δεκέμβριο θα γίνει το Μουντιάλ στο Κατάρ το 2022. Κηδεία δηλαδή για τα εθνικά πρωταθλήματα και τις ευρωπαικές κούπες που περνάνε σε δεύτερη μοιρα εκέινη τη χρονιά. Πού να πάει έτσι μπροστά η μπαλίτσα?

Διαβάστε Περισσότερα