Πήραμε τον πρώτο βαθμό από τον Ιωνικό | ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Η ομάδα φτιάχνει σερί αήττητων αγώνων. Έχει βρει τον τρόπο και κερδίζει εντός κι εκτός σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, είναι κυρίαρχη στους αγώνες, βγάζει πρωταγωνιστές διαφορετικούς και φαίνεται ικανή να ξεπερνάει τα εμπόδια με νίκες και στην χειρότερη περίπτωση με ισοπαλίες. Στην Ευρώπη δε, προκρίθηκε αν και ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα.
Και δεν μπόρεσε στο φετινό πρωτάθλημα να κερδίσει τον Ιωνικό! Δεν υπάρχει κάποια επαρκής δικαιολογία για αυτή την αποτυχία. Έγιναν πολλές αλλαγές σήμερα σε παίκτες. Αυτό δεν σημαίνει κάτι, αυτοί που έπαιξαν, άνετα είναι βασικοί και έχουν σταθεί σε αυτό το επίπεδο οπότε χρειάστηκε. Επίσης, δεν είναι δικαιολογία το «άδειασμα» μετά την πρόκριση της Πέμπτης. Θα περιμέναμε, μάλλον περισσότερη ένταση κι αυτοπεποίθηση παρά το αντίθετο. Θα περιμέναμε τον Τσόλακ, στο τετ α τετ του τρίτου λεπτού να βρει δίχτυα και όχι δοκάρι. Ένα εύκολο γκολ λύνει όλη την ομάδα και απλοποιεί τους αγώνες. Δυστυχώς με τον Τσόλακ πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε υπομονή, είτε μέχρι να ξεκολλήσει είτε μέχρι να γυρίσει ο Νέλσον Ολιβέιρα, που ελπίζουμε να είναι όπως τον θυμόμαστε πριν τον τραυματισμό του.
Μήπως, πρέπει να είμαστε κι ευχαριστημένοι όμως, γιατί αν δεν υπήρχε κι ο Πασχαλάκης, να βγάλει δύο τετ α τετ, τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα;
Σε ένα σερί αγώνων είναι λογικό να υπάρχουν και βαθμολογικές απώλειες, ακόμα και με θεωρητικά κατώτερους αντιπάλους. Ελπίζουμε, να δούμε περισσότερη ένταση, ενέργεια και αποτελεσματικότητα στους επόμενους αγώνες.

ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα