Πήρε αυτό που ήθελε και ελπίζει! Ι Jago1914

Ίσως στο πιο χορταστικό παιχνίδι της βραδιάς, η Ιντερ με την πλάτη στον τοίχο κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο που την κραταει ζωντανή για πρόκριση στην επόμενη φάση. Γκλαντμπαχ εναντίον Ιντερ λοιπόν με την ομάδα του Μιλάνου  να κερδίζει μέσα στην Γερμανία, να φτάνει στους 5 βαθμούς στον όμιλο και να έχει και  το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμιας με την Γερμανική ομάδα καθώς το πρώτο ματς στο Μιλάνο είχε λήξει ισόπαλο.

Το πρώτο ημίχρονο εως το 35ο λεπτό ανήκε στην Ιντερ, όπου προηγήθηκε με τον Νταρμιαν και σίγουρα θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα γκολ με κλασσικές ευκαιρίες. Αν υπήρχε Mvp ημιχρόνου σίγουρα θα ήταν ο Λουκακου, ο Βέλγος ήταν εκπληκτικός καθώς έκανε τα πάντα στην επίθεση εκτός από το να σκοραρει. Το επόμενο 10λεπτο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ανήκει στην Γκλαντμπαχ όπου μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε κάνει κάποια τελική φάση.
Οι Γερμανοί χτύπησαν 2 φορές το καμπανάκι στην αμυνας της  Ιντερ και στην τρίτη φορά ευτυχησαν να ισοφαρισουν, με πολύ ωραίο συνδυασμό και σκόρερ τον σέντερ φορ τους Πλεα. Στην επανάληψη οι Ιταλοί έδειξαν να μην πατάνε καλά, χωρίς να κινδυνεύσουν ιδιαίτερα αλλά ούτε έδειχναν απειλητικοί. Δεν έδειχναν ομάδα  που καίγεται για την νίκη, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα τέμπο που βόλευε την Γερμανική ομάδα.
Σε μια φάση όμως κόντρα στην ροή, η Ιντερ βρήκε το γκολ με τον κορυφαίο του πρώτου ημιχρόνου Λουκακου, μέτα από την συνήθη κίνηση του με κατά μέτωπο κούρσα προς το τέρμα και ωραίο σουτ στην γωνία. Το ματς είχε ανοίξει για τα καλά και οι δύο ομάδες έδειξαν να αφυπνιζονται μετά το δεύτερο γκολ της Ιντερ. Η Ιντερ στην επόμενη καλή στιγμή της πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Χακιμι να σερβίρει και τον Λουκακου να εκτελεί υποδείγματικα βάζοντας την ομάδα του οδηγό με δύο γκολ μπροστά.
Η Ιντερ όμως συνέχιζε να εμφανίζει τις γνωστές αδυναμίες της ανασταλτικα και μετά από λάθος στον χώρο του κέντρου, έδωσε δικαίωμα στην Γκλαντμπαχ να μειώσει στο γκολ ξανα με τον Πλεα και να δώσει νέο βαθμολόγικο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο 83 ο Πλεα σε μια αντεπίθεση πέτυχε και τρίτο γκολ για την ισοφάριση αλλά ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ διότι υπήρχε παίχτης της Γερμανικής ομάδας μπροστά που επηρέαζε το οπτικό πεδίο του τερματοφυλακα της Ιντερ και ήταν εκτεθειμενος.
Μέχρι το τέλος δεν υπήρχε κάποια αξιόλογη φάση αλλά σίγουρα η αμυνα της Ιταλικής ομάδας δεν ενέπνεε σιγουριά.  Άνθρωπος του αγώνα σίγουρα ο Βέλγος στραικερ με εκπληκτικές εκτελέσεις αλλά και πολλές όμορφες ενεργείες στην ανάπτυξη της Ιντερ. Πολύ καλή εμφανιση και από τον Πλεα που έδειξε πολύ ικανός εκτελεστής σε κάθε ευκαιρία που.του δόθηκε από την  μεριά  της Γκλαντμπαχ.
Ο όμιλος πήρε φωτιά μετά και την ήττα της Ρεαλ στην Σαχταρ. Η Γκλαντμπαχ έχασε μοναδική ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρόκριση από σήμερα. Η βαθμολογία του ομίλου ειναι η εξής
Επομενη αγωνιστική Ρεαλ – Γκλαντμπαχ και Ιντερ – Σαχταρ. Οι Ιταλοί θέλουν μόνο την νίκη και σε συνδυασμό αποτελέσματος του άλλου αγώνα, δεν θέλουν να έρθει ισοπαλο το άλλο παιχνίδι, ελπίζουν σε πρόκριση στην επόμενη φάση. Σίγουρα με νίκη όμως θα εξασφαλίσουν  την συνέχεια στις  ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ίσως από τους πιο ενδιαφέρον ομίλους στο φινάλε, οπου και οι 4 ομάδες έχουν  την ευκαιρία να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης αλλά ακόμα και να αποκλειστούν τελείως από την συνέχεια σε κάποια από τις 2 ευρωπαϊκές διοργανώσεις που έχουν δικαίωμα. Περίμενουμε με αγωνία την τελευταία, συναρπαστική από ότι φαίνεται αγωνιστική του δεύτερου ομίλου.

Jago1914.

Διαβάστε Περισσότερα