Πήρε ψυχολογία ΠΟΛΙΤΗΣ

Οι πολίτες πέρασαν νικηφόρα από την Μπέρνλεϊ, η οποία είχε να αντιμετωπίσει και τις σημαντικές απουσίες του Μπαρνς και του Γουντ. Αν και η νίκη σημειώθηκε σχετικά εύκολα, δεν παίρνουν όλοι βαθμό πάνω από την βάση.

Αρχικά να πούμε πως για ακόμα μία φορά φάνηκε η απουσία του Αγουέρο. Η ομάδα έφτανε με μεγάλη ευκολία στα καρέ του αντιπάλου, ωστόσο η τελική προσπάθεια δεν ήταν πάντα η ιδανικότερη. Το πρώτο γκόλ ήρθε από το λάθος του τερματοφύλακα της Μπέρνλεϊ, Πόουπ, ενώ και ο Στέρλινγκ έχασε κλασσικές ευκαιρίες τόσο πριν σκοράρει, όσο και αφότου μετέτρεψε την ασίστ του Γιουντογκάν σε γκολ.

Η ομάδα πήρε παιχνίδι από τα άκρα, οι “μπούκες” έδιναν και έπαιρναν, κυρίως από την μεριά του Στέρλινγκ, ωστόσο η τελική ενέργεια φαίνεται να είναι κάτι πάνω στο οποίο πρέπει να ρίξει το βάρος ο Πεπ.

Στα μετ’όπισθεν, ακόμα ένα εξαιρετικό παιχνίδι από τον Ρούμπεν Ντιας, ο οποίος δείχνει να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στην άμυνα. Ανεβασμένος και ο Λαπόρτ. Ο Κανσέλο δίνει συνέχεια λόγους στον Πεπ να αφήνει στον πάγκο τον Γουόκερ. Αυτό είναι καλό για την ομάδα, ώστε να μην εφησυχάζεται κανείς, θεωρώντας δεδομένη την θέση του.

Αθόρυβη δουλειά από τον Μπερνάρντο Σίλβα, με τον Ρόντρι να προσφέρει σε ικανοποιητικό βαθμό. Αυτό που του λείπει του Ισπανού είναι η ταχύτητα, κυρίως. Ο Γιουντογκάν ήταν ο καλύτερος στο χορτάρι, ενώ η εξαιρετική πάσα με το στήθος στον Ζεσούς ήταν έμπνευση ποιότητας.

Όσον αφορά τον Πεπ, σωστές κινήσεις από τον πάγκο, ωστόσο πρέπει να πούμε ότι για άλλη μια φορά φάνηκε η ανάγκη για μεταγραφές. Για ενάμιση ημίχρονο δεν είδαμε αριστερό μπακ.

Τέλος, η ηγετική παρουσία του Αγουέρο, του Κέβιν Ντε Μπρούινε, αλλά και του Φερναντίνιο είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να βρει άμεσα λύση ο Πεπ.

Με αυτά και με αυτά, η ομάδα πήρε μία σχετικά εύκολη νίκη ψυχολογίας, ώστε να ταξιδέψει την Κυριακή στο Άνφιλντ.

Διαβάστε Περισσότερα