Πήρε το τρίποντο αλλά δεν έπεισε… Σωτήρης Βάζελος

Η Αεκ έφυγε με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης από το Αγρίνιο αλλά με την απόδοση της προβλημάτισε ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Σεν Γκάλεν. Κομβικό σημείο της αναμέτρησης η απόκρουση του Τsintota στο πέναλτι των γηπεδούχων και ενώ το σκορ ήταν υπέρ της ένωσης με 0-1.Ο Mazzola στο 75′ ουσιαστικά πέταξε την ευκαιρία ώστε οι γηπεδούχοι να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.
Τώρα σε ότι έχει σχέση με την Αεκ.Ο Oliveira μου δείχνει έξω από τα νερά του και χθες δεν μου έδειξε σε καμία στιγμή τον παίχτη που έβλεπα την περσινή σεζόν.Ο Chygrynskiy το πέναλτι που κάνει είναι δείγμα ότι όσο εγκεφαλικά και εάν παίζεις άμα δεν υπάρχει ταχύτητα και λάσο δεν θα πιάσει αμυντικό για αμυντικό φέτος.
O Ansarifard εάν δεν βρεί η ένωση ένα καλό πασερ από πίσω του δεν βλέπω να κάνει γκολ εκτός από στημένη φάση.Ο Livaja σκόραρε από κόρνερ και θα το πω χωρίς παρεξήγηση.Εάν αυτός ο παιχταράς ήταν στον Πειραιά ή στην Τούμπα θα έκανε τις ομάδες αυτές ένα επίπεδο πάνω γιατί την Αεκ την έχει μόνος του 3 επίπεδα πάνω.
Ο τίγρης έπρεπε να τον έχει φωνάξει στα γραφεία της Παε να στρώσει κίτρινα χάλια και να του πει παίρνεις τα κλειδιά από το νέο γήπεδο και οδήγησε μας σε τίτλους.Τελεία και παύλα.Τα δύο μπακ δεν λειτούργησαν καλά αλλά τον Ινσούα τον δικαιολογούμε καθώς εμφανίζεται σε πρώτο επίσημο παιχνίδι με τους κίτρινους. Το ματς της Πέμπτης είναι Κομβικό για την συνέχεια αλλά εάν δεν αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα.

Σωτήρης Βάζελος

Διαβάστε Περισσότερα