Ποδαρικό στον Β Γύρο με το Δεξί ΣΩΤ ΒΑΖΕΛΟΣ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε στο παγωμένο ΟΑΚΑ μεταξύ συγγενών και φίλων τον κακό του δαίμονα τα τελευταία χρόνια την ομάδα της Λαμίας. Οι πράσινοι στο πρώτος μέρος της αναμέτρησης ήταν σκιά του εαυτού τους.
Πολύ κακή αγωνιστική εικόνα,χωρίς καμία φαντασία στο παιχνίδι τους παρότι είχαν την κατοχή της μπάλας που άγγιζε το 70%,η φλυαρία ήταν σήμα κατατεθέν στην εικόνα τους,με τους Λαμιώτες να απειλούν κάθε λίγο και λιγάκι αλλά τελικά μετά από πέναλτι του Χατζηγιοβάννη στο 43′ βρήκαν τρόπο να ανοίξουν το σκορ και να μπουν μπροστά.
Στο δεύτερο σκέλος της αναμέτρησης ο ρυθμός άλλαξε για το τριφύλλι προς το καλύτερο και σαφώς βοήθησε η είσοδος του Περέα αντι του Ζαχίντ.Το έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι ο Κολομβιανός όταν έρχεται από τον πάγκο λειτουργεί καλύτερα.Επιπλέον μπορεί να δείχνει γεμάτος ενέργεια και όρεξη αλλά πάσχει και από έλλειψη τακτικής στο παιχνίδι του.Στο 60′ η Λαμία έμεινε με 10 παίχτες στο χορτάρι μετά από την αποβολή του Μεσαράνο.

Στο 82′ ο Περέα τελείωσε το ματς κάνωντας δυο τα τέρματα των πρασινων,απαλάσσοντας το σύνολο του club από το άγχος και η ομάδα μπήκε σε τροχιά εξάδας.Πολύ θετικός ο Νούνιεζ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνδι και αυτό ουσιαστικά ωφείλεται στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Δώνης.Από εκεί και έπειτα για ακόμα έναν αγώνα η ομάδα ήταν κάκιστη από την άλλη παρέμεινε αήττητη για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι και ατενίζει το μέλλον αισιόδοξα.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα