Ποδόσφαιρο, ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ είναι ΕΔΩ..!

Λίγα μόλις λεπτά μετά το τέλος και του δεύτερου ημιτελικού του Champions League και δεν θα πέσω στην παγίδα των πολλών αυτές τις μέρες μετά και το χθεσινό κάζο της Μπάρτσα αλλά και το σημερινό του νεανινού Άγιαξ. Πολλοί περίμεναν έναν τελικό Μπαρτσελόνα Άγιαξ, αλλά αν θέλουν μπορούν να το παίξουν στο Play Station … Ναι το ποδόσφαιρο είναι λίγο διαφορετικό απότι το σκέφτονατι οι περισσότεροι, είναι απρόβλεπτο και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός κάθε φορά πριν κάνεις μία εκτίμηση για το ποιος θα κερδίσει, πόσο μάλλον για το ποιός θα φορέσει το στέμα του Βασιλιά ….. Μόνο που ο Βασιλιάς όντας το ίδιο το άθλημα θα σε εκθέσει, δεν θα σου κάνει τα κέφια μέχρι να σου δείξει ότι εδώ κουμάντο κάνει μόνο αυτός και κανένας άλλος και στο τέλος θα σε κάνει να του υποκλιθείς, όπως και έγινε χθές αλλά κα απόψε.

Χθές πρώτη η Μπάρτσα απο τον παράδεισο του σίγουρου 3-0 στο Καμπ Νου, βρέθηκε στο καναβάτσο του 4-0 με τους παίχτες, τον κόσμο, το τεχνικό επιτελείο αλλά και την διοίκηση να μην χωνεύουν ότι για δεύτερη χρονιά βρέθηκαν εκτός τελικού, πίνωντας το όπιο ….. Σήμερα το βράδυ λίγα λεπτά μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού, ο Άγιαξ ο οποίος προηγήθηκε 2-0 σε συνδυαμσό και με το 0-1 του πρώτου αγώνα, ήταν με σιγουριά στον τελικό της Μαδρίτης. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο πήρε ένα γερό μάθημα απο τον Βασιλιά, κάθε παιχνίδι τελειώνει με το τέλος του τελευταίου δευτερολέπτου και όχι στο 3-0 συνολικού αποτελέσματος έως και το τέλος του Ά ημιχρόνου.

Αυτά τα άπειρα “παιδάκια” πήραν το πρώτο μάθημα τους απόψε και μάλλον θα τους κάνει καλό για την συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας, αλλά θα τους στιγματίσει κιόλλας για τον λόγο του ότι το πάθημα πάντα γίνεται ΜΑΘΗΜΑ! Δεν θα μπώ στην διαδικασία να σχολιάσω το πως έπαιξε ο Άγιαξ ο οποίος απο την μέση και μπροστά ήτανε φωτιά και πίσω ήτανε να τον κλαίνε οι ρέγγες ….. Όχι δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό, ούτε για το ότι οι Πετεινοί ήταν πιο καυλωμένοι και δεν άφησαν σε κανένα σημείο του αγώνα να τους κατακερματίσει το συνολικό 3-0 του Άγιαξ, όχι δεν είχαν την αντίδραση της Μπαρτσελόνα. Αυτοί είχαν τα άντερα σε ένα ημίχρονο να κάνουν ότι δεν μπόρεσε η Μπάρτσα!

Αυτό που συνέβει απλά με γέμισε τόσο πολύ που δεν με ενδιαφέρει ποιος πέρασε ή ακόμα ποιος θα το πάρει στον τελικό, Λίβερπουλ ή Τότεναμ, στα ριαπάπα μου , εγώ απόψε ευχαριστήθηκα ποδόσφαιρο, μπάλα ρε μάγκες μου, καιρό έιχα να δω δύο μέρες συνεχόμενες, δύο ματς που για διαφορετικούς λόγους σου υπενθυμίσανε γιατί η μπάλα εκτός απο ταναπού είναι η μόνη που μπορεί να σου προσφέρει στιγμές όπως κανένα άλλο άθλημα στο κόσμο ΟΛΟ…!!

 

ΥΓ1 : Όποιος χάρηκε ή λυπήθηκε τις δύο μέρες επειδή πέρασε ή αποκλείστηκε η ομάδα του , απλά είναι κιρίζι ολκής και ολικής ……

AL JAZEERA

Διαβάστε Περισσότερα