Ποιος θα τα σκάσει για τον παιχταρά ΣΩΤ ΒΑΖΕΛΟΣ

Σίγουρα το πρόσωπο που έκανε περισσότερο θόρυβο στους ομίλους του Champions League ήταν αυτό του Έρλινγκ Χάλαντ. Ο Νορβηγός τρέλανε με τα γκολ του και την παρουσία του στα αστέρια,κόσμο αλλά και ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.Οι αυστριακοί τον τσίμπησαν από την Μολντε με 5εκ ευρώ και από ότι φαίνεται θα τον πουλήσουν με τρέλα κέρδη στο ταμείο τους.
Τα 8 τέρματα που πέτυχε στις 6 αγωνιστικές του Champions League τον έφεραν στην δεύτερη θέση των σκόρερ πίσω από τον Λεβαντόφσκι.Στο αυστριακό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής έχει ματώσει τα δίχτυα 16 φορές σε 18 αγώνες αλλά από ότι φαίνεται θα χαιρετήσει το Γενάρη για άλλες πολιτείες. Ο μικρός δηλώνει οπαδός της Λίντς και το όνειρο του είναι κάποια στιγμή να κατακτήσει την Premier League με την ομάδα της καρδιάς του.Αυτή την στιγμή πάντως σίγουρα έχει προτάσεις από πολλές ομάδες που τον δελεάζουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
Ένας φορ παλαιάς κοπής με τρομακτική αίσθηση του γκολ και αρκετά δυνατός για την ηλικία του θα είναι μια φωτιβολιδα ή ο νέος Ζλάταν γεννιέται;Ο τύπος πάντως για εμένα είναι ραμμένος και κομμένος αυτή την στιγμή για την Bundeslinga.Απορώ πως η Λειψία που είναι κάτω από την ίδια σκέπη με την ομάδα του δεν τον έχει απορροφήσει ήδη στο δυναμικό της.
Βέβαια αυτό συνεπάγεται ότι αφού ο ιδιοκτήτης είναι κοινός,χρήματα δεν θα πάρει αλλά οι Γερμανοί βρίσκονται αυτήν την στιγμή που μιλάνε στους 16 του Champions League και η κλήρωση τους έφερε την Τότεναμ ενώ παράλληλα είναι πρώτοι στο γερμανικό πρωτάθλημα.Με την προσθήκη του μικρού μεγαλώνουν και άλλο τις πιθανότητες τους για να κάνουν σπουδαία πράγματα φέτος…

Διαβάστε Περισσότερα