Πως και γιατί, δεν πρόκειται να γίνει επανεκκίνηση της Superleague. ΠΑΝΙΩΝΑΚΙΑΣ

SARS-CoV- 2 λοιπόν  και ελληνικό ποδόσφαιρο. Επί 20 ημέρες περίπου, αθλητικές εκπομπές συζητούν, πως, πότε, και υπό ποιες προυποθέσεις, θα ξεκινήσει εκ νέου το ελληνικό πρωτάθλημα. Κάποιοι στηρίζονται μάλιστα, και στις αποφάσεις που θα πάρει η UEFA που θα δώσει της ” κατευθυντήριες γραμμές ” ώστε η κάθε ομοσπονδία να δράσει αναλόγως. Ερωτώ…? Από ποιον πλανήτη κατεβήκατε κύριοι ..? Τον Ω-52 ..?? ( Τρίτο γαλαξία αριστερά όπως έρχεσαι στη γη …?? ) .

Δεν χρειάζεται να έχεις σπουδάσει βιο-στατιστική & επιδημιολογία, στο Auckland University – με την κορυφαία σχολή στο είδος της – για να καταλάβεις ότι πολύ απλά, δεν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα, αλλά κινδυνεύει σοβαρά να μην ξεκινήσει ”on time ” εκείνο του 2020-21.

Μια μικρή υπόθεση : Δίνετε το ok από την κυβέρνηση ( διότι μόνο από εκεί μπορεί να δωθεί ..) και ξεκινάνε. Ακόμα και στο σενάριο, που τα κρούσματα μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού , έστω 1 ποδοσφαιριστής βρεθεί θετικός, όλη η ομάδα μπαίνει σε καραντίνα , και όλοι οι αντίπαλοι της. Τουτέστιν μεθερμηνευόμενον ..? Τρία αυγά μελάτα και μια τρύπα στο νερό.. Το πρωτάθλημα θα ξανά-διακοπεί επ’ αόριστον.. και ποιος θα βγάλει το φίδι από την τρύπα, για την επικύρωση της βαθμολογίας ?

Επίσης, για τους συνωμοσιολόγους, αυτό θα μπορούσε να συμβεί και χωρίς κανένα πραγματικό κρούσμα ,αρκεί οποιαδήποτε ομάδα να παρουσίαζε δήθεν κρούσματα, αφού δεν την εξυπηρετούσε η υπάρχουσα συγκομιδή βαθμών στα play off/out ή για άλλους λόγους . To ιατρικό απόρρητο, και φυσικά το GDBR εξασφαλίζουν σίγουρη στεγανότητα σε οποιοδήποτε αμφισβητήσει οτιδήποτε. Σατανικό έτσι …?

Υγ. Όσοι φυσικά πιστεύουν, πως τις κατευθυντήριες γραμμές και τις αποφάσεις, θα τις πάρει η Γενεύη , όχι στον Ω-52 ζουν αλλά και σε βέρτιγκο. Θα πρέπει να αφομοιώσουν μια & καλή, πως ο SARS-CoV-2 ήρθε να γκρεμίσει το περίφημο αυτοδιοίκητο, – ότι απέμεινε από την παρέμβαση της παρούσας κυβέρνησης τον Ιανουάριο του 2020 -.

Υπομονή & ψυχραιμία.

Adios

ΠΑΝΙΩΝΑΚΙΑΣ

Διαβάστε Περισσότερα