Πόσο επαγγελματική νίκη αντέχουμε; | ΜΕΣΑ,ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Είδαμε και σήμερα την ομάδα μας και μείναμε πάλι με την απορία. Πάμε καλά ή όχι? Στον πάγκο έχουμε την εγγύηση του Ρασβάν και ξέρουμε ότι η προσωπικότητα του και οι ικανότητες του, θα μας οδηγήσουν εκεί που πρέπει και εκεί που θέλει όλος ο λαός μας.

Αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα απλά μας έχει βάλει στην αναμονή για κάτι καλύτερο.Σήμερα λοιπόν, είχαμε μία από τα ίδια. Χαμένο σχεδόν ένα ημίχρονο, η ομάδα πάλι είχε πολλές αλλαγές και χάθηκε χρόνος για να μπορέσουν οι παίκτες να βρεθούν , να συνδυασθούν και να δημιουργήσουν απειλές για τον αντίπαλο.

Και την ίδια ώρα η Λίνκολν κατάφερε με το χαμηλής ποιότητας υλικό που έχει, να μας ανησυχήσει με το πάθος κυρίως που έδειξαν οι παίκτες της, οι οποίοι έκαναν απλά και βασικά πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Ευτυχώς σήμερα ο Πασχαλάκης ήταν σοβαρός και δεν έδωσε δικαιώματα. Έλπίζουμε να συνεχίσει έτσι, να αισθανθεί την εμπιστοσύνη του προπονητή του και να μας θυμίσει τον Σούπερμαντου 2019.

Πρέπει κάποια στιγμή η ομάδα να παίζει χωρίς το άγχος του τερματοφύλακα. Το ευχάριστο είναι ότι σήμερα αγωνίστηκαν πολλά δικά μας παιδιά, που νιώθουν το βάρος της φανέλας, αγαπούν την ομάδα και δείχνουν πάθος για διάκριση.

Έίδαμε τον Μιχάι βασικό, τον Μιχαηλίδη, τον Κούτσια, τον Κωνσταντέλλια. Στην συνέχεια θα τους χρειαστούμε όλους και πρέπει να είναι έτοιμοι οι πάντες για την ευκαιρία τους.Από τους νέους παίκτες, οι δύο ακραίοι μπακ είχαν καλές και κακές στιγμές και θα πρέπει να τους δούμε σε συνεχόμενα παιχνίδια για να δούμε αν μπορούν να ανταποκριθούν.

Έστω κι έτσι ο Τείλορ κατέγραψε την ασίστ στο πρώτο γκολ και ο Λίντσει έδειξε αρκετά καλός επιθετικά. Ο Μίτριτσα σκόραρε και αυτό θα του ανεβάσει την ψυχολογία, φαίνεται ότι και λόγω θέσης θα πάρει πολλές ευκαιρίες, είναι ποδοσφαιριστής κλάσης και θα προσφέρει.

Ο Άκπομ μας έδειξε τα στοιχεία που ξέρουμε, θέλει τον χρόνο του ναξαναβρεί αγωνιστικό ρυθμό και θα είναι ξανά ο παίκτης που έχουμε αγαπήσει. Πολύ καλός και φιλότιμος ο Μούργκ πήρε πολλές προσπάθειες και δημιουργικά βοήθησε πολύ. Λίγα πράγματα από τον Κούρτιτς.

Συμπερασματικά, η νίκη ήταν το ζητούμενο και κατακτήθηκε με σχεδόν ένα ημίχρονο χαμένο πάλι. Η ομάδα με τα αποτελέσματα θα αποκτά ψυχολογία, θα ανεβαίνει και θα κερδίζει παίκτες.Με τον Αστέρα στην Τρίπολη πρέπει να είμαστε ο κανονικός ΠΑΟΚ και να ξεχαστεί η ήττα της πρεμιέρας.

ΜΕΣΑ,ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα