Που πήγαν οι Ιταλοί;;;ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Η Γιουβέντους για την φάση των ομίλων του Champions League αντιμετώπισε την Φερεντσβάρος στο Τορίνο για την 4η αγωνιστική.

Η κυρία του Ιταλικού ποδοσφαίρου μόλις και μετά βίας κατάφερε να πάρει την νίκη στις καθυστερήσεις απέναντι στους Ούγγρους επιβεβαιώνοντας για ακόμα έναν αγώνα ότι δεν πατάει καλά στα πόδια της.

Ο Ρονάλντο χωρίς βοήθεια από τα χαφ δεν μπορεί να σπρώχνει το κάρο μόνος του,ο Μοράτα είναι σε εξαιρετική κατάσταση από την αρχή της σεζόν αλλά κάποια στιγμή θα κατεβάσει ρυθμό.

Ο Πίρλο ακόμα ψάχνεται και φοβάμαι ότι μαθαίνει σαν προπονητής στο λάθος μέρος…

Τα χαφ των πρωταθλητών Ιταλίας δεν μου γεμίζουν το μάτι σε καμία περίπτωση ώστε να δώσουν την απαιτούμενη ώθηση και να γεννήσουν φάσεις για να σπρώξουν την ομάδα ψηλά στην διοργάνωση ενώ παράλληλα η άμυνα δεν μου θυμίζει σε τίποτα το καλό ιταλικό μπετό που βλέπαμε διαχρονικά.

Εμένα ένα άλλο μου κέντρισε το ενδιαφέρον.Είναι δυνατόν η Juventus να ξεκινά το παιχνίδι και να μην έχει ούτε έναν Ιταλό ποδοσφαιριστή στην ενδεκάδα της;Σημάδια παρακμής του ιταλικού ποδοσφαίρου…

Βαβέλ οι έντεκα τη κυρίας και να πεις ότι είναι όλοι παιχταράδες πάει στην ευχή, αλλά εκτός από κανα δύο πρώτης κλάσης οι άλλοι τις καλές εποχές δεν θα γυάλιζαν ούτε τον πάγκο.

Που είναι ο Ντελ Πιέρο,ο Καναβάρο,ο Βιάλι και ο Μπάτζιο…

Κατάντια για την μεγάλη κυρία αυτή η κατάσταση.Μα να μην έχει βγάλει από τις ακαδημίες της ένα καλό Ιταλό ποδοσφαιριστή.

Σιγά σιγά αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί έμεινε έξω από το τελευταίο Mundial η εθνική Ιταλίας…

Διαβάστε Περισσότερα