Πρέπει να ψήσουν πολλά καρβέλια ακόμα | EL LOCO

Ένας καλός φούρνος βγάζει διαφόρων ειδών καρβέλια για όλες τις ηλικίες και όλα τα στομάχια…

Η συγκεκριμένη εθνική ομάδα ακόμα ψήνει το καρβέλι της.Προσπαθεί να βρεί τον τρόπο πως θα το κάνει καλοψημμένο και γευστικό αλλά και πως θα το πλασάρει στον πελάτη…

Απόψε το βράδυ ενώ το έψησε καλά την στιγμή που πήγε να το δώσει στον πελάτη,της έπεσε από τα χέρια και δεν έκανε καν τον κόπο να σκύψει να το σηκώσει….

Την επόμενη φορά λοιπόν θα έχει κάνει καλύτερη πρόβα και θα είναι πιο αποδοτική σε όλα τα επίπεδα, διαφορετικά δεν θα περάσει ποτέ το συγκεκριμένο καρβέλι από το πάσο για να πάει σε γκουμερδιάρικα μαγαζιά τύπου Mundial και Euro….

EL LOCO

Διαβάστε Περισσότερα