ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE Με την Ματιά του SERPICO

Καρντάσια καλημέρα , ξεκινάμε μετά τις διακοπές πάλι να μπαίνουμε σε μία σειρά για τα τεκτενόμενα που θα ακολουθήσουν τον χειμώνα . Πάμε λοιπόν στα παιχνιδάκια που χθές φλεφάριασα και θάθελα να κάνω μιά πρώτη προσέγγιση με την δική μου ματιά , αυτή του SERPICO .

Ο ΠΑΟΚ με ανατροπή 3-2 ελπίζει στην πρόκριση. Οι Ρώσοι έμειναν στο γρήγορο 2-0 και υποτίμησαν την ψυχή και το πείσμα του ΠΑΟΚ και έφυγαν ηττημένοι. Πολυ δύσκολη θεωρώ την Ρεβάνς, θα γίνει μάχη. Αστείες άμυνες και οι δύο ομάδες. Πολύ εύκολα έφταναν στην περιοχή του ΠΑΟΚ οι παίκτες της Σπαρτακ. Το ίδιο εύκολα όμως έκαναν και αυτοί λάθη στην άμυνα τους. Πίστεψε στην ανατροπή η ομάδα του Λουτσέσκου και τα κατάφερε. Επαναλαμβάνω όμως η ρεβάνς θέλει πολύ προσοχή.

https://www.youtube.com/watch?v=J437jyV7NEw

Πιο κοντά στην προκριση η ΑΕΚ. Σοβαρή πήρε την ισοπαλία με χρυσό γκολ που την φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην επόμενη φάση. Δεν έχει να φοβηθεί κάτι το ιδιαίτερο από αυτήν την Σέλτικ. Απλά οι Σκωτζεζοι ήταν λίγο πιό έτοιμοι. Πιστεύω στον επαναληπτικό να κάνει η ΑΕΚ την πρώτη νίκη που την αγνοεί εδώ και καιρό σε Ευρωπαϊκό ματς.

https://www.youtube.com/watch?v=Ri91oPWKazw

 

SERPICO

 

Διαβάστε Περισσότερα