Πρόκριση στην Τούμπα | ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Ο αγώνας με την Μίντιλαντ στην Δανία δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί εύκολος σε καμμία περίπτωση. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα δεν είναι καλύτερος σαν ομάδα και η κλήρωση δεν μας έδινε κάποιο προβάδισμα.

Στο γήπεδο όμως είδαμε ότι αξίζαμε περισσότερα από μία ήττα με το μικρότερο δυνατό σκορ. Το γκολ το δέχτηκε ο ΠΑΟΚ ενώ είχε καλή ανάπτυξη, πλησίαζε στο τέρμα της αντιπάλου και είχε ήδη χάσει μια καλή ευκαιρία.

Όμως όταν ο Σίντκλεϊ έχασε τον αντίπαλο του, τον Άντερσον, αυτός βγήκε στην πλάτη του και πέτυχε δυστυχώς ένα ωραίο γκολ. Ο Πασχαλάκης δεν μπορούσε να κάνει πολλά, ήταν ήδη εκτεθειμένος.

Για να ξανακινδυνεύσει σοβαρά ο ΠΑΟΚ, έπρεπε να περάσει το 90 για να έχει η Μίντιλαντ δοκάρι.
Μέχρι τότε ο έλεγχος του αγώνα ήταν δικός μας, στο δεύτερο ημίχρονο με Μπίσεσβαρ κυρίως και αργότερα με Βιερίνια κάναμε πολλές φάσεις αλλά η ισοφάριση δεν ήρθε.

Ο ΠΑΟΚ είχε ανεβάσει τον ρυθμό, πίσω ο Κρέσπο και ι Ίνγκασον με ποιότητα και πάθος δεν άφηναν περιθώρια να κινδυνεύσει η εστία μας, αλλά μπροστά το γκολ δεν ήρθε. Ο Σβαμπ προσπαθούσε πολύ και με πάθος αλλά φάνηκε ότι έχει απουσιάσει αρκετά από τα τελευταία παιχνίδια και έκανε πολλά λάθη.

Ο Μίτριτσα διέψευσε τις προσδοκίες μας μετά τα τελευταία καλά παιχνίδια. Ο Τσιγγάρας πάλι πολύ καλός και στην θέση του στο 6 και μπροστά προσπαθούσε να απειλήσει. Τα φορ μας πάλι και ο Άκπομ και ο Τσόλακ προσπάθησαν αλλά δεν τους ένιωσαν οι αμυντικοί.
Η ομάδα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι αυτό που φάνηκε σήμερα στο γήπεδο πρέπει να φανεί και στην Τούμπα. Ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει αλλά δεν μπορεί να δώσει την πρόκριση μόνος του.

Η Μίντιλαντ δεν πρέπει να σκοράρει και η ομάδα μας πρέπει καταρχήν να ισοφαρίσει το σκορ του σημερινού πρώτου αγώνα.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια στην έδρα μας δεν παίρνουμε προκρίσεις και περιμένουμε αυτό να σταματήσει κάπου εδώ.

ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα