Προκρίθηκε στους 16 αλλά δεν πείθει ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Η Liverpool υποδέχτηκε τον Ajax για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.Οι κόκκινοι δεν διανύουν και την καλύτερη τους περίοδο.

Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω.Όσο περνάει ο καιρός η απώλεια του Virgil van Dijk από το κέντρο της άμυνας των πρωταθλητών Αγγλίας φαίνεται ολοένα και περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι γκολ δεν έφαγαν,άλλο θέμα όμως είναι εάν ο Αίαντας έμπαινε όποτε ήθελε στο κουτί τόσο από ψηλά όσο και από χαμηλά με αποκορύφωμα την κεφάλια του ανενόχλητου Huntelaar στο τέλος του αγώνα από το ύψος της μικρής περιοχή.

 

Το τελικό 1-0 έστειλε την ομάδα του Klopp στην επόμενη φάση,πήραν ανάσα για την συνέχεια και επιπλέον ο Jones δικαίως παίρνει τον τίτλο του κορυφαίου της αναμέτρησης καθώς σκόραρε,είχε δοκάρι και ήταν ο κινητήριος μοχλός για να έρθει το τρίποντο.

Ο Mane με τον Salah δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση με συνέπεια οι κόκκινοι να μην έχουν το εύκολο γκολ αλλά και οι δυο τους δεν γεννούν φάσεις από προσωπικές ενέργειές όπως παλαιότερα την εφετινή σεζόν.

 

Ο Firmino κινείται κάτω του μετρίου,τα μπακ δεν είναι αυτά που ξέραμε λες και έχουν αδειάσει από ενέργεια και φιλοδοξία και η μόνη όαση ακούει στο όνομα Zota αυτή την σεζόν.

Οι Reds δεν πείθουν μέχρις στιγμής ότι μπορεί να φθάσουν ψηλά με την απόδοση που έχουν στο χορτάρι αλλά όλοι ευελπιστούν στην ανάκαμψη…

Διαβάστε Περισσότερα