Προς Κυρ Σάββα το Ανάγνωσμα

Αξιότιμε Κυρ Σάββα

 

Είπατε εχθές για πολλοστή φορά:

«Έκαναν τα αδύνατα δυνατά για το πώς θα εξοντώσουν τον Ολυμπιακό….Τα δύο τελευταία πρωταθλήματα ήταν τρισάθλια…».

Παρότι ΠΑΟΚτσης από γεννοφάσκια σας σέβομαι και σας κατανοώ λόγω της αρρώστιας προς την ομάδα σας. Δεν πρόκειται να αντιδικήσω μαζί σας. Απλά αναρωτιέμαι: Δεν υπάρχει κάποιος εκεί κάτω να σας προστατέψει; Ή όλοι είστε ίδιοι;

Και τα γράφω αυτά γιατί:

Η δημιουργία άλλοθι μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες σας καθώς και η αδίστακτη και κυνική μηχανή προπαγάνδας της ομάδας σας διά μέσου της παρουσίας σας καθώς και άλλων γραφικών (παραγόντων και οπαδών να μην αναφέρω ονόματα, τους γνωρίζουμε όλοι) δεν έχει πρόβλημα να φτάσει ακόμα και στην αυτογελοιοποίηση σας για να πετύχει το στόχο της. Δεν υπάρχει απολύτως καμία τύψη για τον ρόλο που διαδραμάτισε η ομάδα σας στο ελληνικό ποδόσφαιρο επί σχεδόν δυο δεκαετίες; Και όλα αυτά ενώ κανείς ποτέ δεν παραδέχτηκε ούτε μισό σφύριγμα υπέρ σας ενώ γινόταν όργια. Είναι προφανές ότι θα πρέπει να έχεις άντερα και γενναιότητα για να αντικρύσεις την αλήθεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μήπως τελικά φοβάσαι να αναμετρηθείς μαζί της; Μήπως η ομάδα σας διανύει την μετάβαση της από την καθεστηκυία τάξη και τον παραδοσιακό κυρίαρχο πόλο σε ομάδα κλάψας και διαμαρτυρίας; Τόσο σύντομα ξεχάστηκαν το «Παπουτσέλειο Πρωτάθλημα», το «Πρωτάθλημα του Ευθυμιάδη», το «Χάρτινο Πρωτάθλημα», το «Πρωτάθληνα Νέας Σμύρνης», το «Πρωτάθλημα της Ριζούπολης» κλπ κλπ; Τόσο σύντομα ξεχάστηκε η φράση η φράση του Σπάθα «ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και οι άλλοι να πάνε να… »;

Πρόσφατες είναι οι δηλώσεις του Προέδρου σας κ. Β. Μαρινάκη σε συνέντευξη που έδωσε στον κύριο Ν. Χατζινικολάου: «Ο Θωμάς Μητρόπουλος και η παρέα του μας έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα τα τελευταία χρόνια και αυτό το πληρώσαμε. Δυστυχώς για αρκετούς ανθρώπους το χρήμα είναι βασιλιάς».

Η μαρτυρία του δηλαδή ήταν επίσημη. Ή του ξέφυγε; Δεν νομίζω. Ο ιδιοκτήτης σας παραδέχτηκε δημοσίως ότι ο κ. Θωμάς Μητρόπουλος ήταν δίπλα στον τέως πρόεδρο σας Σωκράτη Κόκκαλη. Ο άνθρωπος που για πολλά χρόνια ήταν ο εκλεκτός του «θείου» και για μια επταετία δρούσε ανεξέλεγκτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπό τις ευλογίες του Ολυμπιακού.

Ας μην μας κάνετε λοιπόν μαθήματα νομιμοφροσύνης. Εκτίθεστε. Ματαιοπονείται. Αφήστε το ποδόσφαιρο να αναπνεύσει να βρεί τον δρόμο του. Αυτά που ξέρατε ανήκουν στο μακρινό παρελθόν. Συνεχίζοντας με αυτές τις μεθόδους θα αργήσετε πολύ να επανέλθετε.

Για αυτό κυρ Σάββα σας προτείνω να ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ. Δημιουργούν παραισθήσεις και στρεβλώνουν την πραγματικότητα. Με λίγα λόγια βλάπτουν σοβαρά την Υγεία σας.

Με αγάπη και συμπόνοια

 

Trelogiatros

Διαβάστε Περισσότερα