Προσδοκώ ανάσταση νεκρών… | Ο Τζες

Παραδομένος στις ορέξεις του Παναθηναϊκού σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, και κυρίως χωρίς να δείξει κάποιο καλό στοιχείο, γνώρισε τη συντριβή με 3-0 στη Λεωφόρο.

Τί να σχολιάσεις και τί ανάλυση σηκώνει το σημερινό παιχνίδι; Παίζοντας μέσα στη Λεωφόρο και κόντρα σε έναν φορμαρισμένο Παναθηναϊκό, πηγαίνεις μήπως και καταφέρεις να κλέψεις κάποιον βαθμό. Η ήττα σε αυτό το γήπεδο ειδικά για μια ομάδα σαν τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν αποτελεί και “σοκ” αλλά περιμένεις και απαιτείς να παρουσιάσει η ομάδα κάποια καλά στοιχεία. Αντ’ αυτού είδαμε έναν ΠΑΣ που θύμιζε ομάδα κατώτερης κατηγορίας, έναν ΠΑΣ που δεν μπορούσε να αλλάξει δεύτερη πάσα, έναν ΠΑΣ που έπαιζε χωρίς να έχει το παραμικρό πλάνο στο παιχνίδι του, και έναν ΠΑΣ που μάρκαρε… με τα μάτια κάνοντας τον Παναθηναϊκό να θυμίζει (την παλιά) Μπαρτσελόνα, και τον Αιτόρ να μοιάζει με τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να προηγηθεί με δύο απευθείας εκτελέσεις φάουλ που ο ανέτοιμος Αθανασίου (που πέρασε ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Σούλη) έκανε δώρο στους γηπεδούχους. και λίγο αργότερα ήρθε και το κερασάκι στη τούρτα με τον Αιτόρ να φτάνει και πάλι ανενόχλητος απέναντι από τον τερματοφύλακα των Ηπειρωτών και να πλασάρει για το τελικό 3-0. Τα αντανακλαστικά στον πάγκο υπήρξαν τραγικά, καθώς οι δυσλειτουργίες του πρώτου μισού διορθώθηκαν (;) μετά το 2-0 του τριφυλλιού.

Για όσους περιμέναμε να εκμεταλλευτούμε τις δύο προηγούμενες επιτυχημένες χρονιές, ας αλλάξουμε και πάλι πλευρό. Ο ΠΑΣ θυμίζει την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, όπου και αποχαιρέτησε τη μεγάλη κατηγορία τη σεζόν του 2018-2019. Σε καλή μεριά λοιπόν τα έσοδα των μεταγραφών, και καλή δύναμη σε όλους εμάς για τη χρονιά που διανύουμε. Δικαιολογίες του τύπου η ομάδα θα στρώσει και θέλει χρόνο τα ακούω βερεσέ οπότε ας δούμε την αλήθεια κατάματα και ας βγάλουμε τα οπαδικά γυαλιά.

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό,  για το απόλυτο που διατηρεί στο πρωτάθλημα, και μακάρι να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Όσο για τον ΠΑΣ Γιάννινα… η ζωή τραβάει την ανηφόρα…

Ο Τζες

Διαβάστε Περισσότερα