Πρόσωπα Σκυθρωπά στο Μαρανέλο…

Είναι αλήθεια ότι μετά τις χειμερινές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στη πίστα της Βαρκελώνης τις προηγούμενες μέρες,οι επιδόσεις του μονοθέσιου με την κωδική ονομασία SF1000 δεν ήταν αυτές που περίμεναν στο στρατόπεδο της ιστορικής ομάδας. Κανένας δεν φάνηκε αισιόδοξος στις δηλώσεις,του ενώ ταυτόχρονα Mercedes και Redbull έδειξαν ταχύτερες και πιο αξιόπιστες.
Η Ferrari του Vettel παρουσίασε πρόβλημα στον κινητήρα στις τελευταίες δοκιμές και ο Binotto τόνισε ότι η μονάδα ισχύος της Ιταλικής φίρμας δεν είναι το ίδιο δυνατή σε σχέση με πέρυσι.
Οι πιλότοι της Scuderia δεν πέταγαν από την χαρά τους όταν έβγαιναν μέσα από το μονοθέσιο και ήταν ιδιαίτερα σκεπτικοί διότι είμαστε 15 μέρες πριν την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Σαφώς και στο Μαρανέλο έχουν βάλει το κεφάλι κάτω και εργάζονται ώστε να καλύψουν την διαφορά που υπάρχει μέσα στην πίστα.Θα τα καταφέρουν;Κάνεις δεν ξέρει. Ο χρόνος πιέζει πλέον ασφυκτικά και ήδη ακούγονται ψίθυροι ότι εάν το φετινό project δεν φανεί ανταγωνιστικό από την αρχή τότε η ομάδα θα στραφεί άμεσα στο μονοθέσιο του 2021 όπου θα έχουμε και την αλλαγή κανονισμών.

Tο ζήτημα είναι ότι οι εκατομμύρια φανατικοί οπαδοί της Ferrari έχουν χρόνια να δούν μονοθέσιο που να έχει το πάνω χέρι στις πίστες,παγκόσμιοι πρωταθλητές πάνε και έρχονται χωρίς τελικώς να φέρνουν τον τίτλο στον ιταλικό κολοσσό και δυστυχώς η απογοήτευση μεγαλώνει…

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα