Προσπάθησε, αλλά οι απουσίες του κόστισαν! | Ο Τζες

Τίποτα δεν δούλεψε σήμερα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος σε συνδυασμό με τις πολλές και σημαντικές απουσίες, υπέκυψε στη σαφέστατα ανώτερη ΑΕΚ.

Ο Ηρακλής Μεταξάς μετά βίας κατάφερε να συμπληρώσει 18αδα για τη σημερινή αναμέτρηση και παρά το καλό ξεκίνημα, ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να διαχειριστεί ούτε τις απουσίες, ούτε και τα βαριά πόδια των παικτών του. Μετά το καλό πρώτο τέταρτο η ομάδα του ΠΑΣ κλείστηκε στα καρέ της, υποκύπτοντας στην ασφυκτική πίεση της ένωσης. Οι ηπειρώτες δεν είχαν καλή κυκλοφορία και η ΑΕΚ πολλές φορές από τα πλάγια γέμιζε με μπαλιές στη περιοχή του Λοντίγκιν. Παρά τη καλή αμυντική λειτουργία που έχουν δείξει οι Γιαννιώτες, στη σημερινή αναμέτρηση σε πολλές μονομαχίες από αέρος η ένωση δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΣ προειδοποιώντας αρκετές φορές κυρίως με τους Λιβάι Γκαρσία και Άμραμπατ.

Στο 39ο λεπτό η ένωση ευτύχισε να ανοίξει το σκορ μετά από εξαιρετική μπαλιά του Κριχόβιακ στη πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ, με τον Χατζισαφί να εκτελεί για το 1-0. Πλέον το άγχος ήταν για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αναγκάστηκαν να ανοίξουν ακόμα περισσότερους χώρους στη προσπάθειά τους να βγουν μπροστά διεκδικώντας μια απάντηση. Στα χασομέρια του πρώτου μέρους, η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Κάργα. Ο Άμραμπατ  το πήρε πάνω του, και έδωσε μαξιλαράκι ασφαλείας δύο γκολ για την ένωση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής Μεταξάς, με όσα όπλα του είχαν απομείνει άλλαξε σχηματισμό αρκετές φορές, και χρησιμοποίησε παίκτες που δε συνήθιζε μέχρι σήμερα, αναζητώντας το γκολ της τιμής. Ο κουρασμένος και καταρρακωμένος ΠΑΣ όχι μόνο δε κατάφερε να απειλήσει αλλά σε μια υποδειγματική αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Κριχόβιακ βρέθηκε τετ α τετ με τον Λοντίγκιν πλασάροντας για το τελικό 3-0.

Το σκορ προσωπικά δε με εκπλήσσει, καθώς με τόσες απουσίες, στην έδρα της ΑΕΚ, δε μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός. Φυσικά και μια κακή εμφάνιση δεν αναιρεί τα όσα θαύματα έχουμε δει φέτος από τον “Άγιαξ”, και αναμένουμε την επόμενη αναμέτρηση κόντρα στον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό, για μια καλύτερη εικόνα.

Ο Τζες

Διαβάστε Περισσότερα