Τσούμπερ και στην Τρίπολη!!!

Ο Αστέρας Τρίπολης, ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, και δημιούργησε μεγάλα προβλήματα, στη άμυνα των κιτρινόμαυρων. Ο πιο επικίνδυνος παίκτης του πρώτου μέρους, ήταν ο Καλτσάς, που έχασε σίγουρα γκολ, χάρη στις πολύ καλές αποκρούσεις του Στάνκοβιτς.

Όλοι πιστεύαμε, με βάση την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, ότι θα προηγηθεί ο Αστέρας, γίνεται η ανατροπή, καθώς ο Τσούμπερ στρώνει ωραία την μπάλα στον Ελίασον, που βάζει μπροστά την ΑΕΚ στο σκορ, πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, ξεκίνησε με καθυστέρηση, λόγω ρίψης δακρυγόνων, έξω από το γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι κιτρινόμαυροι έδειξαν ένα καλύτερο και διαφορετικό πρόσωπο, και βοήθησε ότι η ομάδα της Τρίπολης, έμεινε και με 10 παίκτες, από το 53′.

Οι αλλαγές του Αλμέιδα, πρόσφεραν σημαντικά και έδειξαν την “φρεσκάδα” και την διάθεση των παικτών, στην οργάνωση ωραίων ενεργειών, στον επιθετικό τομέα. Ειδικά, ο Τσούμπερ ξεχωρίζει για το πάθος, την αγωνιστικότητα, και είναι ο καλύτερος παίκτης των κιτρινόμαυρων, μέχρι στιγμής.

Ο Ελβετός είναι ο μοναδικός παίκτης, που μπαίνει στην περιοχή, βοηθάει με ωραίες εμπνεύσεις τους συμπαίκτες του, και είναι ο πρωταγωνιστής και μαέστρος της φετινής ΑΕΚ. Το άστρο του Τσούμπερ έλαμψε και στην Τρίπολη, που είναι πλέον πολύτιμος για την ομάδα του, καθώς είναι ο μόνος που τολμάει να δώσει το κάτι παραπάνω, στον αγωνιστικό χώρο.

Το ουσιαστικό πρόβλημα των κιτρινόμαυρων, βρίσκεται στο αμυντικό κομμάτι, που φαίνεται αποδιοργανωμένο και να μην υπάρχει συνεννόηση, μεταξύ των παικτών. Σίγουρα, η Ένωση πρέπει να ενισχυθεί τον Ιανουάριο, με πλάγιους και κεντρικούς αμυντικούς, ώστε να βελτιώσει την εικόνα της, με τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Όπως διαπιστώνουμε, οι κιτρινόμαυροι δέχονται εύκολα γκολ και μπορεί να γίνει άνετα, η ζημιά. Σε μόνο σε δύο παιχνίδια, δεν έχει σκοράρει η αντίπαλη ομάδα, όπως στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, και χθες εκτός έδρας, από Στάνκοβιτς και τύχη, στην Τρίπολη.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΠΑΛΜΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα