Πρώτη φορά με το διπλό απέναντι στην Ιντερ?! I Jago1914

Η Ρεαλ πρώτη φορά μετά από 8 αναμετρήσεις κατάφερε να φύγει με την νίκη από την έδρα της Ιντερ. Σε εφτά παιχνίδια είχε καταφέρει να αποσπάσει μόλις δύο ισοπαλίες και η νίκη ήρθε ίσως την κατάλληλη στιγμή, σε έναν αμφίρροπο όμιλο, όπου οποίος έχανε σήμερα ελαχιστοποιουσε και τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Ρεαλ παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες του Μπενζεμα και του Ραμος ενώ στο αρχικό σχήμα δεν βρίσκονταν ούτε ο Κασεμιρο. Παρά τις απουσιες της η Ρεαλ μπήκε κυριαρχικά στο παιχνίδι με Κρος και Μοντριτς να ελέγχουν τον ρυθμο του παιχνιδιού και με τον κορυφαίο ίσως της Ρεαλ Λούκας Βασκεθ που ήταν σχεδόν σε όλα τα σημεία του γηπέδου. Αρκετά καλός και ο Νατσο που κέρδισε και το πεναλντι για την Ρεαλ.
Η Ρεαλ κατάφερε να προηγηθεί  πολύ νωρίς με πεναλντι του Αζαρ μετά απο ανατροπή του Νατσο από τον Βαρελα. Η υπέροχη της Ρεαλ συνεχίστηκε και μετά το γκολ αλλά δεν μετουσιωθηκε σε ένα 2ο γκολ στο 1ο ημίχρονο. Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού η Ιντερ έχει δίκιο να διαμαρτυρεται για μια φάση μέσα στην περιοχή, με τον Βαραν να βρίσκει τον Βινταλ χωρις να βρίσκει μπαλα, φάση με πολλές ομοιότητες με το πεναλντι που δόθηκε στην Ρεαλ.
Παρόλα αυτά ο Άγγλος Ρεφερι έδειξε παίζεται κάτι το οποίο έφερε έντονες διαμαρτυρίες από την μεριά του Χιλιανου παίχτη, ο οποίος αποβλήθηκε με 2 κίτρινες για διαμαρτυρία. Κομβικό σημείο για το παιχνιδι μένοντας η Ιντερ με 10 παίχτες από το 35ο λεπτό.
Στο 2ο ημίχρονο η Ρεαλ φάνηκε να έχει ρίξει ρυθμούς παρόλο που ήταν μπροστά με 1 γκολ μόλις, οι νερατζουρι και με τις αλλαγές του Κοντε βάζοντας μέσα Περισιτς και Νταμπροζιο έδειξε να γίνεται πιο απειλητική και ταυτόχρονα να κλείνει τα κενά στο ανασταλτικό κομμάτι. Άλλη μια φαση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παιχτών της Ιντερ από στατική φάση για ένα τράβηγμα του Βασκεθ πάνω στο Γκαλιαρντινι ο Αγγλος έδειξε παίζεται.
Ο Ζινταν βλέποντας αυτήν την χαλάρωση από την ομάδα του έκανε γρήγορα κίνηση βάζοντας μέσα τον Κασεμιρο κατάφερνοντας να πάρει ξανά τον έλεγχο του κέντρου.
Μέτα από ένα κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης η Ρεαλ κατάφερε με τον νεοεισελθων Ροντρίγκο να βάλει και 2ο τέρμα και κάπου εκεί να κλειδωσει την νίκη. Στο επόμενο διάστημα η Ρεαλ ήταν απόλυτη κυρίαρχος ξανά στο παιχνίδι ίσως θα μπορούσε με πιο προσεκτικες τελικές πάσες να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, ενώ από μεριάς Ιντερ είχε κάποιες καλές φάσεις από τις οποίες θα μπορούσε να πετύχει ένα τέρμα και μπει ξανά στο παιχνίδι να πάρει έστω το βαθμό της ισοπολιας.
Η Ρεαλ εμφανίστηκε συγκεντρωμενη ίσως στο πιο κρίσιμο ματς του ομίλου όπου θα την έβαζε φαβορί για την πρόκριση  πάρα τις απουσίες. Με μια επιβλητική εμφάνιση  όχι από πλευράς σκορ αλλά πιο πολυ ότι είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Η Ιντερ κατώτερη των περιστάσεων για ένα τέτοιο ματς όπου ήταν καθοριστικό για την πρόκριση στην επόμενη φάση των 16. Βέβαια δικαιολογημενα διαμαρτυρεται για τις 2 φάσεις που τουλάχιστον σε μια από τις 2 μπορούσε να καταλογιστει παράβαση και ίσως να άλλαζε η ροή του ματς καθώς το σκορ ήταν 0-1. Η εμφάνιση της όμως πέρα από αυτό ήταν αποκαρδιωτικη και δείχνει την κακή αγωνιστική της φόρμα.
Μετά το τέλος της 4ης αγωνιστικής του ομίλου η Γκλαντμπαχ σε θέση οδηγού με 8 βαθμούς , ακολουθεί Ρεαλ με 7, στην τρίτη θέση η Σαχταρ με 4 και τελευταία η Ιντερ με 3 που μόνο σε θαύμα ελπίζει.

Jago 1914

Διαβάστε Περισσότερα