Πρόβα…νυφικού! | ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Μετά και την σημερινή πρόβα ο γάμος μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και του παίχτη- γαμπρού της επόμενης δεκαετίας δεν μπορεί να μην γίνει ο κόσμος να χαλάσει!

Διότι ο Mbappe σου προσφέρει τα πάντα.Λεφτά στα ταμεία από τις φανέλες που θα ξεπουλήσουν κατά χιλιάδες και σε συνδυασμό με σιγουριά και σταθερότητα από τα γκολ που θα φέρνει και θα ισοδυναμούν με τίτλους….

Ότι θέλει δηλαδή η κάθε γυναίκα πόσο δε μια βασίλισσα…Λεφτά και σταθερότητα!

Στο πρώτο ημίχρονο το βγάλε μία ο Κουρτουά,δύο,τρίτη και τον τσάκωσε ο 23χρόνος Γάλλος που όποιος πετούσε λάσο με άσπρη φανέλα έπιανε μπότα από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο…

Ο παίχτης της PSG ήταν εντυπωσιακός σε όλες τις κινήσεις του.Θυμηθείτε την φάση του γκολ που ακυρώθηκε λόγω ορθού offside στις αρχές της επανάληψης.Τι προσποίηση ήταν αυτή στον τερματοφύλακα της βασίλισσας;

Μέχρι εκείνη την χρονική στιγμή πείστηκε η Ρεάλ πως πρέπει να πάρει αυτόν τον παιχτάρα με οποιοδήποτε κόστος και μετά το 60′ έγινε το ανάποδο….

Ο Γάλλος κατάλαβε τι θα πει ασήκωτη φανέλα και πως πρέπει να βρεθεί στην σωστή μεριά της ιστορίας!3-1 με τον Karim Benzema να του λέει έλα να γίνεις ο διάδοχος μου και μέλος της κορυφαίας ομάδας όλων των εποχών…..

ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

 

 

Διαβάστε Περισσότερα