Αρχική Προβλημάτισε για ακομα μία φορά ο ΠΑΟ Ι SERPICO

Προβλημάτισε για ακομα μία φορά ο ΠΑΟ Ι SERPICO

Σε έναν αγώνα που το τριφύλλι με την αγωνιστική του εικόνα προβλημάτισε καί έβαλε σέ σκέψεις τούς οπαδούς του για την συνέχεια ο Αστέρας Τρίπολης πήρε το πολύτιμο τρίποντο με γκολ του Μπαράλες στο 84′ λεπτό. Καλύτερος ο Παναθηναϊκός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έχοντας Παλάσιος καί Μαουρίτσιο σέ καλή μέρα δεν κατάφερε νά βρει το γκολ έστω και στις λίγες καλές στιγμές πού έφτιαξε. Η απουσία του Βιγιαφάνιες  ήταν σήμερα αισθητή .
Είναι ό παίκτης πού θά απλώσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού σέ όλο το γήπεδο καί θά περάσει σωστά τήν μπάλα στους επιθετικούς.
Απέναντι σε μια πολύ καλά στημένη άμυνα του Αστέρα Τρίπολης πού όταν βρει κενό χώρο έχει τούς κατάλληλους παίκτες νά σε βάλει σέ μπελάδες ο Παναθηναϊκός είχε τήν υπεροχή, τήν πρωτοβουλία αλλά όχι τίς λύσεις νά λύσει αυτόν τον γόρδιο δεσμό.
Ήταν όμως καί γενικά σάν σύνολο μακριά από τόν καλό τους εαυτό οι περισσότεροι παίκτες. Σέ ένα πρώτο ημίχρονο πού οι πράσινοι είχαν δύο καλές στιγμές με Αιτορ καί Παλασιος καί τόν Αστέρα Τρίπολης νά βγάζει αυτό το πρώτο μέρος σχεδόν ακούραστα. Ένα καλό σουτ από τόν Αστέρα Τρίπολης αλλά ο Μπρινιολι για ένα μάτς ακόμα ήταν σταθερός.
Δεύτερο ημίχρονο με τόν Παναθηναϊκό νά φαίνεται ότι δεν μπορεί νά κάνει περισσότερα πράγματα για νά αλλάξει τόν Ρυθμό καί τήν ένταση τού αγώνα καί τόν Αστέρα Τρίπολης όσο περνάει η ώρα νά δένει καλύτερα τίς γραμμές του. Ο Γιοβάνοβιτς θά κάνει αλλαγές για νά τονώσει λίγο περισσότερο τίς προσπάθειες τών παικτών, αλλά είπαμε ότι σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση.
Στο 74′ ο Αστέρας Τρίπολης θά μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μουναφο. Σωστά η δεύτερη κίτρινη από τόν ρεφερι Σιδηρόπουλο. Μια μεγάλη ευκαιρία για τούς πράσινους νά κάνουν το γκολ πού θά δώσει την νίκη. Είπαμε όμως ότι ο σημερινός Παναθηναϊκός δεν είναι καλός.  Ταλαιπωρεί τήν μπάλα, καί δεν έχει λύσεις στην ακόμα ποιο σφικτή άμυνα του Αστέρα Τρίπολης. Στο 84′ to VAR δίνει πέναλτι για τόν Αστέρα.
Ο Σιδηρόπουλος ούτε χαμπάρι δεν πήρε. Εκτελεί ο Μπαραλες πού είχε μπει πρίν λίγο καί 0-1. Γκολ ο Παναθηναϊκός στο 87′ πάλι στον ύπνο ο Σιδηρόπουλος πού δείχνει σέντρα και ο VAR το ακυρώνει ως οφσάιντ.  Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι τήν λήξη του αγώνα , καί οι Αρκάδες έφυγαν με ένα υπέρ πολύτιμο τρίποντο.

SERPICO

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: