Ψάχνει πάγκο να βρει ανάσες | ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Η σκόνη μετά το derby έκατσε,ο χειρότερος εφετινός Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος απέναντι στον καλύτερο εφετινό Ολυμπιακό και η διαφορά παρέμεινε παγωμένη όπως το ίδιο συνέβει και με την Α.Ε.Κ.

Σήμερα στο Αγρίνιο καλείται να βρει λύσεις πρωταθλητισμού από τον πάγκο αλλά και ανάσες καθώς όλη αυτή την περίοδο καθώς η ομάδα παίζει με φουλ τις μηχανές….

Στο derby με τον αιώνιο το πάθημα σε πολλούς τομείς πρέπει να γίνει μάθημα.Σε πρώτη φάση είμαι σίγουρος ότι ο coach θα έχει διαχειριστεί την όλη φάση μετά το παιχνίδι και όσα ακολούθησαν σωστά όπως κάνει όλη αυτή την περίοδο.

Εδώ ηρέμησε τους φιλάθλους της ομάδας,τους παίχτες του δεν θα καταφέρει που μετά από πολύ καιρό παίζουν εντός συλλόγου πέραν του συμβολαίου τους και για τον προπονητή τους.

Παλάσιος και Αϊτόρ off,οι δυο παίχτες μαζί με τον Πέρεθ όπου ο Γιοβάνοβιτς έχτισε από πέρυσι όλο αυτό το οικοδόμημα που φέτος βρίσκεται στην κορυφή.

Τώρα αυτές τις δυο κολώνες ποιος θα τις καλύψει;Ο πάγκος είναι ικανός;Εδώ αρχίζει και μπαίνει και στην εξίσωση σιγά σιγά και ο Mr Skai.Θα θελήσει να σπρώξει και άλλο χρήμα;

Θα δώσει το οκ στον Ιβάν για μεταγραφές γιατί στα play off Τετάρτη-Κυριακή χωρίς πολλά αυγά ημέρας καλό γλυκό δεν φτιάχνεις!

Τα δυο επόμενα ματς είναι κομβικά ώστε η διαφορά να παραμείνει σταθερή και να υπάρχει μαγιά για την έναρξη του δεύτερου γύρου σε ένα μήνα.

Μέχρι τότε ο μεταγραφικός σχεδιασμός πρέπει να μπει στο φουλ ώστε οι παίχτες που θα έρθουν να μπουν κατευθείαν από τις αρχές του Γενάρη.Σωστές,προσεκτικές κινήσεις που μας έχει συνηθίσει ο Ιβάν αλλά και γρήγορες μην το πληρώσουμε όπως με τον καλοκαιρινό αποκλεισμό από την Σλάβια….

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα