Rapid Revival I ΠΑΝΙΩΝΑΚΙΑΣ

Προ ολίγων μηνών, έγινε γνωστό, και με κάθε επισημότητα απο τον Βουλευτή κ. Καράογλου, πως με ένα νόμο και ένα άρθρο ( άρθρο 41 ΦΕΚ 04/02/2021 ) τα χρέη του Ηρακλή Θεσσαλονίκης παγώνουν, και η ακίνητη περιουσία, μεταβιβάζεται στον Ερασιτέχνη με σκοπό να εξυπηρετεί τις ανάγκες του. Όσο λοιπόν το ”συμπαθές” σωματείο υπηρετεί αυτον τον σκοπό θα αναβάλλονται και οι απαιτησεις του δημοσίου που το βαραίνουν τόσα χρόνια.

Ακόμα ένα σημάδι της τωρινής κυβέρνησης που καταδεικνύει παιδιά & αποπαίδια.Ομάδες με κρατική στήριξη και συλλόγους που αντιμετωπίζονται με εχθρική διάθεση…
Επειδή ο χρόνος περνάει, και ο Πανιώνιος δεν μπορεί να περιμένει τίποτα απο τους κυβερνώντες σε βοήθεια ( το αντίθετο θα έλεγα – μόνο πόλεμο – ) ήρθε η ώρα να πράξει τα απαραίτητα για την επιβίωση του εν αρχή, την εξέλιξη του, και την γιγάντωση του, χωρίς τις πλάτες Βουλευτών , Υπουργών και κάθε άλλου καρεκλοκένταυρου.
Ο Πανιώνιος θα πρέπει να καταστρώσει τάχιστα ένα πλάνο, με προσανατολισμό σε 5 πυλώνες, που θα αποκαταστήσει το brand name, θα το αναδείξει , και θα το φέρει εκεί που πρέπει βάση της βαριάς ιστορίας του και της υστεροφημίας του.
Οι 5 πυλώνες – άξονες είναι οι εξής :
1) Δημιουργία ομάδας επενδυτικής στρατηγικής και οικονομικών αναλύσεων. ( F.A.I.S )
Η ολιγομελής ομάδα θα έχει υπο την σκέπη της το συντονισμό της ΠΑΕ ( και όποιων – και αν – θυγατρικών υπάρξουν ) με κύριο σκοπό, την αποφυγή οικονομικού εκτροχιασμού και διογκωση χρεών αλλά και την χάραξη οικονομικής πολιτικής.
2) Δημιουργία ομάδας marketing και διαχειρισης ΜΜΕ. Για το Marketing περιττό να σημειώσω γιατί και πως. Τα έσοδα  που χάνονται απο κάθε λογής διαφήμιση μέσω του Πανιωνίου ( γήπεδο,φανέλα, τηλεοπτικές μεταδόσεις ) θα είναι παρελθόν, απο μια ομάδα που διαχειρίζεται στο έπακρο αυτές τις δυνατότητες.Επιπλέον θα πρέπει να αντιμετωπιστεί είτε η δυσφήμηση, η λοιδορία, η απαξίωση ή ακόμα και η αγνόηση απο ιδιωτικά ΜΜΕ αλλά και δημόσια. Ο Πανιώνιος θα πρέπει να ” ακούγεται ”  όπως όλοι οι υπόλοιποι.
3) Δημιουργία – συνεργασία με δικά της γραφεία ατζεντών. Το μόνιμο αγκάθι με τα τερτίπια των ανθρώπων που χειραγωγούν τους παίκτες, και η λύση πάνω σε αυτό είναι η δημιουργία ή αποκλειστική συνεργασία – υπεργολαβία με γραφεία που θα ” συμπνέουν ” με την ιδεολογία της ομάδας,ώστε απο εκεί να  είναι η εξόρυξη, η ανάδειξη , και η προώθηση νέων ταλέντων με ανταλλάγματα που θα είναι κερδοφόρα προς τον Πανιώνιο. Εδώ θα υπάρχει και η συνεργασία με την ομάδα 1. ( τουλάχιστον για αρχή στην Ελλάδα, γιατί στο εξωτερικό είναι ανέφικτο )
4) Δημιουργία νομικής υπηρεσίας εντός της ομάδας, με κύριο σκοπό την σύναψη individually ( μεμονωμένων) συμβάσεων  με κάθε στοιχηματική εταιρεία , με σκοπό την παραχώρηση του brand name στο καλεντάρι αγώνων προς στοιχηματισμό.Ουσιαστικά θα εισπράττει  ” πνευματικά δικαιώματα ” ώστε να μπορούν οι εταιρείες αδειοδοτημένες να χρησιμοποιούν την ομάδα στα καλεντάρια τους. Η επιτυχία αυτού του project θα συμβάλει στην οικονομική αυτοτέλεια και ανεξαρτησία του συλλόγου, και θα του επιφέρει επιπλέον πόρους για τις μεταγραφικές ενισχύσεις. Απώτερος σκοπός η σύναψη συμβάσεων και με στοιχηματικές εταιρείες του εξωτερικού.
5) Άμεση εφαρμογή  Προγράμματος: Return to the hive ( επιστροφή στην κυψέλη ) 
Καλά όλα αυτά τα τεχνοκρατικά, αλλά η μπάλα είναι οι άνθρωποι της, που την  ξέρουν απο μέσα.Πρέπει με κάθε κόστος, να γυρίσουν στον Σύλλογο άνθρωποι που έχουν αγαπήσει & αγαπηθεί. Που ξέρουν την ιδεολογία και το βάσανο του Πανιωνίου. Άνθρωποι που έχουν ικανότητες στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι ( προπονητές , φροντιστές, σκάουτερς κλπ.) Δίχως αυτούς που δουλεύουν με αγάπη και μεράκι ο σύλλογος δεν θα καταφέρει να επιστρέψει σύντομα εκεί που ανήκει.

ΠΑΝΙΩΝΑΚΙΑΣ

Διαβάστε Περισσότερα