Ρατσβάν,δεν είναι πια αστείο. | ΜΕΣΑ – ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Ρατσβάν, ΔΕΝ είναι πιά αστείο!

Για να πεις ή να κάνεις κάποιο αστείο και αυτό να είναι επιτυχημένο πρέπει να γελάει και η ομήγυρη. Στην περίπτωση όμως του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ έχει εξελιχθεί σε one man show και μόνο εμείς χαμογελάμε.

Μετά τον κύριο Κομίνη δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε πιο γλυκό σερί αγώνων με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. Όμως όλος ο οργανισμός φαίνεται ότι όταν λέει ότι δεν ξέχασε τον τρόπο που άάλλαξετο αποτέλεσμα εκείνου του αγώνα, το εννοεί κιόλας.
Σήμερα η ομάδα έδειξε για μια ακόμη φορά τον χαρακτήρα που θέλει ο προπονητής ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Παρότι οι αγώνες είναι συνεχείς όλοι δίνουν το μάξιμουμ, όλες οι απουσίες καλύπτονται ακόμη και από παίκτες με λιγότερες συμμετοχές.

Όλοι θέλουν να αγωνιστούν και αρπάζουν την ευκαιρία οπότε τους δίνεται. Φαίνονται έτοιμοι ειδικά πνευματικά, με αυτοπεποίθηση και η ομάδα ξεπερνά τις δυσκολίες. Σήμερα είδαμε ότι ακόμη και ο Βαρέλα αγωνίστηκε λόγω των πολλών απουσιών στο κέντρο της άμυνας και ανταποκρίθηκε. Και όλοι ξέρουν ότι ουσιαστικά έχει τελειώσει για την ομάδα! Και όμως το δίδυμο Ίνγκασον Βαρέλα μετά τα πρώτα λεπτά, έδειξε ομοιογένεια και ποιότητα και δεν άφησε να δημιουργηθούν κίνδυνοι για την εστία του Πασχαλάκη. Κι αυτός όμως όταν χρειάστηκε ήταν εκεί, με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.
Επιτέλους ο Τσόλακ, σκόραρε και επειδή φαίνεται ότι πνευματικά έχει ενσωματωθεί στο σύνολο, ελπίζουμε να απελευθερωθεί και να πάρει φόρα και στο σκοράρισμα. Μας θύμισε Κρέμντσικ στο ίδιο γήπεδο.

ΥΓ: Σε σχέση με την κλήρωση του Conference League, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ξεκάθαρο φαβορί είναι η Μαρσέιγ. Η ανωτερότητα του αντιπάλου, δεν σημαίνει ότι ήδη έχει προκριθεί. Η ομάδα δείχνει ικανή να ξεπεράσει αυτή την διαφορά ποιότητας και περιμένουμε να είναι ανταγωνιστική και στο τέλος να ξαναπανηγυρίσουμε!

ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα