ΣΑΦΏΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ……- SERPICO

Έτσι όπως βρήκε τον Παναθηναϊκό ο Δικέφαλος δεν έχασε την ευκαιρία να του δειξει την ανωτερότητα του σε όλους τούς τομείς. Ποιότητα παικτών, τεχνική κατάρτιση, πείρα,δύναμη κλπ.
Εγώ το περίμενα για να είμαι ειλικρινής. Δεν είναι αυτή την στιγμή από κάθε άποψη το Τριφύλλι έτοιμο να κτυπηθεί με τον ΠΑΟΚ. Με τίποτα. Αυτό φάνηκε. Είναι πρός το παρόν ποδοσφαιρικά”λίγος” για τα δόντια του Δικεφάλου του Βορρά. Δεν είναι ούτε Λαμία , ούτε Λειβαδιά και Γιάννενα ο ΠΑΟΚ. Να είμαστε ειλικρινής. Αλλά και Εσύ κύριε ΠΑΟΚ δεν έκανες τα ίδια κόλπα με ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΕΚ, ΚΑΙ ΆΡΗ .

Στην τύχη πήρες αυτά τα παιχνίδια. Από Τσαφ των αντιπάλων και καντεμιά, πήρες τα τρίποντα. Άρα λοιπόν μας έχεις γεμίσει με κάποια ερωτηματικά,για την πραγματική σου αξία. Θα σε δούμε στην πορεία λοιπόν. Αγωνιστικά τώρα για μένα δύο παίκτες ήταν όλα τα λεφτά για τον ΠΑΟΚ. ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ,ΚΑΙ ΖΑΜΠΑ. Οργίασαν ρε μάγκες μου αυτοί οι δύο. Όχι ότι υστέρησαν οι υπόλοιποι. Όχι πρός Θεού. Αλλά αυτοί οι δύο μου έβγαλαν τα μάτια.

Ήταν όλος ο ΠΑΟΚ. Και Εσύ κύριε Δώνη Δεν ξέρω τι είχες στο μυαλό σου και κατέβηκες με δύο ΦΟΡ. Το θεωρώ μεγάλο Ρίσκο που πληρώθηκε. Εκεί στα Χαφ του ΠΑΟ το πρόβλημα ήταν τεράστιο η μπάλα δεν πέρναγε μπροστά Αλλά πάνω από όλα δεν υπήρχε κάποιος να κρατήσει λίγο την μπαλα5 ρε αδελφέ. Ενταξει ο Δικέφαλος πίεσε πάρα πολύ ,αλλά κάποιος έπρεπε να κάνει το κουμάντο στο κέντρο . Δυστυχώς κανένας.

Έτσι λοιπόν αφεντικό στο ματς ο ΠΑΟΚ μάζεψε ακόμα ένα τρίποντο και κρατήθηκε μόνος πρώτος στην κορυφή.

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα