Σαν του ΠΑΟΚ την ομάδα… ΡΟΣΤΟΦ 004

Ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις, ομάδα που το μέταλλο της πια έχει μπει για τα καλά στον κάθε παίκτη και αυτό είναι που πραγματικά προσδοκούμε να βλέπουμε όλοι και να καμαρώνουμε.

Μακριά από τα φαντάσματα του παρελθόντος ο ΠΑΟΚ φαίνεται πια ότι είναι μια ομάδα συγκροτημένη με σωστό κορμό που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και για αυτό άλλωστε στον πίνακα είναι και ψηλά και γιατί όχι να τολμήσω να πω να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα.

Ένα πρωτάθλημα όπου στην αρχή ούτε καν τολμούσε να αναφέρει κανείς και ούτε φυσικά φαινόταν κυρίως μετά και την απογοητευτική εμφάνιση στο γήπεδο της ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ, όχι μόνο στην Ευρώπη όπου τερμάτισε πρώτος στους ομίλους και είναι αυτή την στιγμή στους 16 του conference league και μπορεί να ονειρεύεται για οτιδήποτε και όπου φτάσει, αλλά και στην Ελλάδα δείχνει να πηγαίνει τρένο και όχι μόνο να κερδίζει απλά, αλλά και να παίρνει αποτελέσματα ευρείας κλίμακας.

Το έχω ξαναπεί και παλιότερα αλλά θα το πω και τώρα. Όσο δεν μας υπολογίζουν και μας έχουν για χαμηλά, τόσο εμείς βουβά και ταπεινά ας προχωράμε δεμένοι και συγκροτημένοι σαν μια γροθιά… Ακόμα και με χωρίς κόσμο ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα πια που μπορεί να κάνει και πρωταθλητισμό αλλά και να ονειρεύεται για πολλά παραπάνω…

ΡΟΣΤΟΦ 004

Διαβάστε Περισσότερα