Σε ένα ποιοτικά κακό ματς, δίκαιη η μοιρασιά | ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Ακόμα ένα αθηναϊκό derby πέρασε στην ιστορία χωρίς να ενθουσιάσουν το κοινό με την παρουσία τους και οι δύο ομάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κακός κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι, καθώς και δεν μπορούσαν σε καμία περίπτωση να πατήσουν οι πράσινοι την αντίπαλη περιοχή και ουσιαστικά είχαν αφήσει την Α.Ε.Κ να έχει την κατοχή και να κάνει το παιχνίδι της χωρίς όμως να συμβεί κάτι το αξιόλογο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έγινε καλύτερος,το τριφύλλι ανέβασε τις γραμμές του προς την κιτρινόμαυρη περιοχή και από μια στημένη φάση ο Βέλεθ με ένα πολύ ωραίο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έγραψε το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός για ένα δεκάλεπτο μεταξύ 60′-70′ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, απείλησε ξανά με τον Καμπετσή με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και από και έπειτα ο διακόπτης κατέβηκε.

Η ένωση ισοφάρισε σε 1-1 στο 73′ με τον Γκαρσία μετά από αδράνεια της πράσινης άμυνας και μέχρι τέλους οι φιλοξενούμενοι πάταγαν καλύτερα και θα μπορούσαν εάν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια να πάρουν και το τρίποντο.

Όμως η αλήθεια είναι ότι το Χ είναι πέρα για πέρα δίκαιο καθώς και οι δύο ομάδες έπαιξαν με κύριο χαρακτηριστικό το πως θα καταστρέψουν το παιχνίδι ο ένας του άλλου και αυτό είχε ως συνέπεια και αρκετά πολύ δυνατά μαρκαρίσματα αλλά ο Βούλγαρος διαιτητής προς τιμήν του ήταν πέρα για πέρα δίκαιος.

Τα σπουδαία για τον Παναθηναϊκό έρχονται μέσα στην εβδομάδα καθώς η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τους 8 του κυπέλου είναι ματς δίχως αύριο.

Ο θεσμός του κυπέλου οδηγεί σε ευρωπαϊκό εισιτήριο κάτι το οποίο αναζητά το τριφύλλι διακαώς την τρέχουσα σεζόν…

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

 

 

Διαβάστε Περισσότερα