Με την ματιά του SERPICO τα φιλικά των Ελληνικών ομάδων

Όλοι γνωρίζουμε λίγο πολύ για ποιό λόγο γίνονται τέτοια εποχή από όλες τίς ομάδες τα φιλικά. Μοντάριζμα δέσιμο ,να περνάει ο κάθε προπονητής το δικό του τρόπο παιχνιδιού,αλλά κυρίως να εντοπίζονται οι αδυναμίες. Κάτι τέτοιο έδειξε και το χθεσινό φιλικό του Ολυμπιακού. Χτύπησαν καμπάνες για τήν άμυνα του. Προβλημάτισε αυτή η αμυντική λειτουργία . Παιδική χαρά τεράστια λάθη. Απουσιάζει το μεγάλο καί έμπειρο στόπερ. Δέν υπάρχει ο κουμανταδόρος, στην άμυνα. Ο γρήγορος και ο μυαλομενος στόπερ για να εμπνέει σιγουριά και να καθοδηγεί τούς υπόλοιπους. Αυτό για μένα είναι το μεγάλο στοίχημα στις μεταγραφές του Ολυμπιακού. Φωνάζει εδώ καί πολύ καιρό αυτό το τεράστιο κενό πίσω.

Το έχει πληρώσει η Ομάδα σε παιχνίδια Ευρωπης αλλά καί στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί η λύση. Έτσι τουλάχιστον πιστεύω. Αέρας η μπάλα πέρναγε από τα χαφ. Κόφτης μηχανάκι, ντόπερμαν πού λέμε δέν υπήρχε, αυτός που θα γίνεται σκούπα, θα καταπίνει τα χιλιόμετρα καί να ξέρει το τόπι. Φάνηκε εχθές στο φιλικό με τήν Γκενκ. Βγήκαν καί κάποια άλλα θεματάκια αλλά το στάδιο τής προετοιμασίας τα δικαιολογεί πρός το παρών.

Ούτε η ΑΕΚ μου έκανε κλικ, στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Φαίνεται από μακριά η απουσία κάποιων παικτών, ειδικά μπροστά. Περιμένουμε όμως ποιοί άλλοι παίκτες θα έρθουν καί τι θα δώσουν περισσότερα στην ομάδα. Όπως είπαμε ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ είναι αυτή. Δικαιολογούνται τέτοιες εμφανίσεις. Μήν γινόμαστε αυστηροί .Λίγη υπομονή δέν βλάπτει. Σίγουρα οι προπονητές ξέρουν καλύτερα από εμάς τί ανάγκες έχουν ο καθένας για τήν ομάδα του.

Τι σας έλεγα για τον ΠΑΟΚ; Μαλιοκούβαρα είναι η Βασιλεία. Της ανακατοσούρας το κάγκελο γίνεται στην ομάδα. Έχασε καί στον αγώνα προχθές για το πρωτάθλημα. Να ΚΥΡΙΕ ΠΑΟΚ η ευκαιρία σου. Έτοιμη για φάγωμα είναι η Βασιλεία. Μόνο σοβαρότητα θέλει. Ζητάω συγγνώμη γιατί δέν ασχολήθηκα και με τίς άλλες ομάδες αλλά όπως έχω πει έχουμε καιρό, καλά να είμαστε.

ΥΓ: Αποφεύγεται την ζέστη. Πολύ εύκολα γίνεσαι από λογικός Ποιητής Φανφάρας.

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα