Σεβασμό στον “Θρύλο” B Iγνατίου

Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι ντεφορμέ, και δεν σταθηκε καλά στο Μόναχο. Σίγουρα δεν έχει το ειδικό βάρος και την ιστορία της Μπάγερν ευρωπαϊκά ,σίγουρα δεν έκανε την εμφάνιση που έπρεπε και όλοι περιμεναμε, και δεν δικαιολο’γισαι την Ευρωπαϊκή του παρουσία, σαν ίσος προς ίσον με ολους τους αντιπάλους. Σίγουρα δεν είναι Ρεάλ και Λίβερπουλ. Όλα αυτά είναι σωστα. Άλλα και απο την αλλη αυτη η ομαδα απο το καλοκαιρι και δωθε δίνει ασταμάτητα αγώνες και ταυτοχρονα μεροκαματα σε ολους τους σχετικούς επαγγελματιες.

Όλες οι εκπομπές και όλα τα ραδιόφωνα όλες οι εφημερίδες από τον καλοκαίρι μέχρι και σήμερα βγάζουν μεροκάματο από τον Ολυμπιακό. Πέραν των ποδοσφαιρικών μεταδόσεων των εγχώριων, αλλά και μεσοβδόμαδα από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του “Θρύλου” στο Champions League. Πώς γίνεται όταν παίζει αυτή η “μισητή” ομάδα είτε στο εγχώριο πρωτάθλημα, είτε στα ευρωπαϊκά της ματς να γεμίζουν όλα τα καταστήματα εστίασης και καφέ  και να παίρνουν μεροκάματο αναπάντεχο όλοι αυτοί οι επαγγελματίες.

Πώς γίνεται όλοι οι δημοσιογράφοι, και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, που διατείνονται με ελαφρά την καρδιά να λένε από τη μια’, ότι ο Ολυμπιακός είναι ο καταστροφέας του ελληνικού ποδοσφαίρου, και από την άλλη λόγω του Ολυμπιακού να βγάζουν τις προς το ζην υποχρεώσεις τους, συντηροντας τις οικογένειές τους. Δεν είναι λιγάκι αντιφατικά όλα ΑΥΤΆ. Αντί να σέβονται όλοι αυτοί τον “Άγιο Ολυμπιακό”τον αφοριζουνε χωρίς δισταγμό και χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αν αυτού του είδους οι συμπεριφορές δεν είναι η μέγιστη αχαριστία, ας βγει κάποιος ειδεικο’τερος από μένα και αν μου αποδείξει το αντίθετο εγώ δημόσια θα συζητήσω χίλιες φορές συγγνώμη. Αυτά βέβαια συμβαίνουν στο δικό μας κράτος, και είναι και από τα πιο ήπια περιστατικά. Εχουν συμβεί και χειρότερα. Για αυτο ρε μάγκες όλοι εσείς που εντελώς ανεξοδα και απρόσκοπτα, δηλητηριάζετε το στόμα σας σε βάρος του “μεγάλου Ολυμπιακού” σκεφθείτε ορισμένα πράγματα με νηφαλιότητα και ισορροπία, χαμηλώστε το βλέμμα σας, και τον τόνο της φωνής σας, όταν αναφέρεστε στη “μεγίστη” ομάδα της πατρίδας μας.

Είναι κρίμα και αδικο. ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα