ΣΦΥΡΙΞΤΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ

Όλοι οι διαιτητές πλέον μάγκες είναι άριστοι, αφού τα ορθογραφικά τους λάθη, τους τα διορθώνουνε οι “V.A.Rίστες” από κει και πέρα με άριστα το 10 παίρνουν όλοι 8.

Για τίποτα καλύβες ο πλαϊνός στο Ατρόμητος- ΠΑΟΚ. Ούτε για ισόγειο δεν κάνει.Καί τό όνομα αυτού: Καλύβας

Στου Καραϊσκάκη ο Φωτιάδης δεν είχε δύσκολες φάσεις, πάντως φάνηκε γυμνασμένος.Γιατί έτρεχε συνεχώς και όταν χρειαζόταν σπριντάριζε.Το πέναλτι που έδωσε υπέρ του Ποντενσε καθαρο. Πολύ καλός άριστα το 10 παίρνει 8

Σωστή η κάρτα που έδειξε ο ρέφερι Καραντώνης στο Γεντί Κουλέ προς τον Μεγιάδο. Ήταν δραστήριος και επιβλητικός. Με άριστα το 10 παίρνει 8.

Σχεδόν απαρατήρητος πέρασε ο κόρακας Φωτιάς του συνδέσμου Πέλλας στο Κλεάνθης Βικελίδης. Πάντως δεν διέκοπτε το ματς άσκοπα. Στο γκολ που ακύρωσε εφήρμοσε την εντολή του “βαρ” δεν είταν άσχημος άριστα το 10 παίρνει 7.

Ο Tσαμούρης στην Ξάνθη έκανε αρκετά λάθη και σφύριζε πολλές φορές και άσκοπα. Το διόρθωσε σε πολλές περιπτώσεις με το “βαρ”. Με άριστα το 10 παίρνει 5.

Στη Νέα Σμύρνη ο ρέφερι Παπαδόπουλος ήταν κοντά στις φάσεις. Έκανε κατάχρηση όμως στις κίτρινες κάρτες. Με άριστα το 10 παίρνει 6.

Ο ρέφερι Τζοβάρας Είχε πάρα πολύ δουλειά στο Περιστέρι. Τις δύσκολες φάσεις όμως τις πήρε πάνω του το “βαρ”. Ο επόπτης Καλύβας του ίδιου αγώνα ήτανε για τα πανηγύρια και αντί για σημαιάκι έπρεπε να κρατάει κλαρίνο. Ο ρέφερι ήταν μέτριος. Με άριστα το 10 παιρνει 6.

Ο διαιτητής Μάνουχος στο ΟΑΚΑ ήταν άριστος,έκαναν όμως λάθος στην περίπτωση της κόκκινης κάρτας προς τον Βράνιες.Ήταν σοβαρό λάθος και για αυτό Με άριστα το 10 παίρνει 5.

Διαβάστε Περισσότερα