ΣΦΥΡΙΞΤΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ

Ο Κομίνης στη Ριζούπολη ήταν καλός μέσα σε όλες τις φάσεις. Δύο φορές πήγε στο “βαρ” και αποφάσισε,και αυτές οι δύο περιπτώσεις ήταν που κρίνανε και το ματς δεν έκανε λάθη. Με άριστα το 10 παίρνει 7.

Μέτριος ο Κουμπαράκης στη Λάρισα. Πολλές κίτρινες κάρτες και πολλά σφυρίγματα που κόβανε το ρυθμό του παιχνιδιού. Μάλιστα φανηκε και αγύμναστος. Με άριστα το 10 παιρνει 6.

Μέτριος ο Τζοβάρας στο Κλεάνθης Βικελίδης.Προσπάθησε να σφυρίξει λίγο και έχασε πολλές φάσεις.Σωστα ακύρωσε μετά τον έλεγχο στο”βάρ” το γκολ του Σουλτανι. Με άριστα το 10 παίρνει 6.

 

Ο Μανούχος στην Τρίπολη δεν είχε τη μεγάλη φάση.Το παιχνίδι τον διευκόλυνε.Πάντως ήταν κοντά στην μπάλα πάντα,με καλή φυσική κατάσταση καλος διαιτητης. Με άριστα το 10 παιρνει 8.

Μέτριος ο Σεζος στο Γεντί Κουλέ. Πηγε πολλές φορές στο “βαρ” μάλιστα ακύρωσε και ένα γκολ του Πανιωνίου.Με άριστα το 10 παίρνει 6.

Καλός ο ρέφερι Γκορτσίλας στο Βόλο. Δεν είδε όμως των πέναλτι, τον φώναξαν στο “βαρ” και έδειξε την άσπρη βούλα αν έβρισκε αυτή τη φάση θα έπαιρνε μεγαλυτερο βαθμό .Με άριστα το 10 παίρνει 6.

Ο Κατσικογιάννης στη Λαμία ακολουθείσε όλες τις φάσεις παρότι το γήπεδο ήταν πισίνα. Κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες δεν έκανε λάθη, και οι κάρτες που έδειξε ήταν όλες σωστές. Πολύ καλός διαιτητής. Με άριστα το 10 παίρνει 9.

ΣΦΥΡΙΞΤΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ !!!!!!!!!!!

Διαβάστε Περισσότερα