ΣΦΥΡΙΞΤΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ

Μέτριος ο Φωτιάς στο Αγρίνιο. Παρότι το ματς τον βοήθησε δεν έδειξε στοιχεία μεγάλης διαιτητικής κλάσης. Με άριστα το 10 παίρνει 6.

Παπαδόπουλος στο Καραϊσκάκη, Ρέφερι ειδικών αποστολών , με αδυναμία στα ανάποδα φάουλ, καί νά βάζει δυναμίτες σε όμορφα ματς.
5 με άριστα το 10

Ο ρέφερι Καραντώνης στην Ξάνθη σε όλο το ματς ήταν καταπληκτικός, μέσα στις φάσεις και αλάνθαστος. Αλλά στο 93′ έδειξε ένα Κόρνερ υπέρ της Ξάνθης απίστευτο. Αυτό το λαθος μειώνει τη βαθμολογία του σημαντικά. Με άριστα το 10 παίρνει 6.

Στο Περιστέρι ο Παπαπέτρου ήταν πολύ καλός, γυμνασμένος και γρήγορος στις αντιδράσεις του. Δεν του ξέφυγε καμία σοβαρή φάση. Με άριστα το 10 παίρνει 8.

Ο Ζαχαριάδης στη Ριζούπολη θα έπαιρνε μεγάλο βαθμό αν δεν έκανε το λάθος στο γκολ Λιβάγια, το οποίο ήταν κανονικό και το ακύρωσε Με άριστα το 10 παίρνει 5.

Εύκολο απόγευμα για τον ρέφερι Φωτιάδη στην Τούμπα. Τα τρία γκολ στα πρώτα δέκα λεπτά το διευκόλυναν αφάνταστα. Με άριστα το 10 παίρνει 8.

Ο ρέφερι Κουτσιαύτης του συνδέσμου Άρτας δεν δυσκολεύτηκε στο Πανιώνιος Αστέρας Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη. Εύκολο απόγευμα για αυτόν. Με άριστα το 10 παίρνει 7.

 

ΣΦΥΡΙΞΤΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΕΣ …………….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαβάστε Περισσότερα