ΣΦΥΡΙΞΤΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ

Ο Πορτογάλος ρέφερι Σοούζα πήρε σωστές αποφάσεις στο Καραϊσκάκη είται από μόνος του είτε με το “βαρ”. Ηταν πολύ σχολαστικός στη φάση της ακύρωσης του γκολ του Ολυμπιακού, με άριστα το 10 παίρνει 7.

Με σοβαρά λάθη ο ρέφερι Σιδηρόπουλος στο ΟΑΚΑ. Έπρεπε να δείξει κόκκινη στον Γουάρντα,του έδειξε κίτρινη. Και από κει και μετά βοηθάει τον Παναθηναϊκό με κάποια φάουλ αποφάγια σπρώχνοντας τον προς τα εμπρός. Με άριστα το 10 παίρνει 6.

Ο Ευάγγελου στο Βόλο δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το ματς ήταν επιτραπέζιο φιλικό. Το πέναλτι όμως που έδωσε ήταν πέτσινο για αυτό με άριστα το 10 παίρνει 5.

Ο ρέφερι Βάτσιος στο Ηράκλειο έδειξε την απειρία του καθώς κάθε τρείς και λίγο πήγαινε στο “βαρ”και γύρισε το ματς σε PlayStation. Έδειξε κάποιες ικανότητες του, αλλά η απειρία τού κατεβάζει το βαθμό του. Με άριστα το 10 παίρνει 5.

Ο ρέφερι Τζήλος παίρνει καλό βαθμό. Τον βοήθησε βέβαια και το ματς, δεν είχε δυσκολίες πέρασε πολύ όμορφα το απόγευμα της Κυριακής στο Περιστέρι. Με άριστα το 10 παιρνει 8.

Ο ρέφερι Τσαγκαράκης στο Κλ. Βικελιδης ενώ είδε σωστά τα δύο πέναλτι του ματς, έχασε πολλές άλλες φάσεις, έκανε κ κατάχρηση και στις κίτρινες κάρτες. Με άριστα το 10 παιρνει 6.

Διαβάστε Περισσότερα