ΣΦΥΡΙΞΤΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ

Ο “σταθμάρχης”Διαμαντόπουλος στην Ξάνθη τα έκανε “φουρτουνιασμένη θάλασσα”και ειδικά στη φάση του πέναλτι του Ελ αραμπί έβαζε κολλύριο στο κριθαράκι. Με άριστα το 10 παίρνει 5.

Ο Σλοβένος ρέφερι στην Τούμπα ενώ το ματς το πήγε καλά, έδωσε ένα πέναλτι με υπόδειξη του αρσιβαρίστα Τζήλου, αφού το ματς είχε λήξει. Με άριστα το 10 εξαιτίας αυτού παίρνει 5.

Ο Κομίνης στη Λάρισα σφύριζε αδιάφορα, ακυρώνοντας δύο γκολ. Ειδικά το ένα ήταν γκολάρα και μάλλον κανονικό . Με άριστα το 10 και αυτός παίρνει 5.

Ο Ψωτιάς στο αεκ-ατρόμητος ήταν σε γενικές γραμμές σωστός και το πέναλτι που έδωσε ήταν κανονικό, και γενικά αντεπεξήλθε σε όλες τις φάσεις. Με άριστα το 10 παίρνει 8.

Αργός και αναποφάσιστος ο ρέφερι Μανούχος στη Νέα Σμύρνη.Μάλλον θα πρέπει να παχει απο “αχρωματοψια” μπέρδεψε τα χρώματα των καρτών. Δεν είναι διαιτησίες αυτές ρε μάγκες. Με άριστα το 10 παίρνει 5.

Μέτριος ο ρέφερι Παπαδόπουλος στο Παναιτώλιο. Το πέναλτι όμως υπέρ του Αστέρα ήτανε σωστό. Εχασε ομως άλλες φάσεις μέ άριστα το 10 παιρνει 6.

Ο ρέφερι Τσαμούρης στη Λαμία εκτός από ομορφόπαιδο είναι και καλός διαιτητής. Καλογυμνασμένους παίζοντας διαγώνια σφυρίζει λίγο αλλά με ουσία. Με άριστα το 10 παίρνει 8.

 

ΣΦΥΡΙΞΤΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαβάστε Περισσότερα