ΣΦΥΡΙΞΤΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ

Καλογυμνασμένος ο Ισπανός ρέφερι στο Καραϊσκάκη καλογυμνασμενος και με γρήγορες αντιδράσεις.Μόνο που όταν έβλεπε το κόκκινο πάθαινε ότι ο ταύρος στην πατρίδα του.Στο πρώτο πέναλτι του Ποτενσε έκανε το “Γερμανό”Με άριστα το 10 παίρνει 6.

Ο ρέφερι Σέζος στο ΟΑΚΑ ενώ έτρεχε και ήταν κοντά σε όλες τις φάσεις το πέναλτι του Παναθηναϊκού δεν το είδε, στο ΒΑΡ πήγε και έδωσε την εσχάτη των ποινών. Με άριστα το 10 παίρνει 6

Ο ρέφερι Παπαπέτρου δεν είχε προβλήματα στο “Γεντί Κουλέ”. Τα πήγε πολύ καλά.Σωστή η κόκκινη κάρτα στον Βράνιες. Με άριστα το 10 παίρνει 8.

Ο ρέφερι Βάτσιος στη Λάρισα πήγε καλά.Τον πέναλτι ήταν αυστηρό, αλλά από τη στιγμή που δεν του είπαν τίποτα στο “βαρ” δεν έχει την ευθύνη αυτός.Με άριστα το 10 παίρνει 7.

Ο ρέφερι Σκουλάς στη Νέα Σμύρνη έτρεχε άσκοπα πέρα δώθε έκανε και πολλά λάθη. Με άριστα το 10 παίρνει 5.

Ο ρέφερι Βρέσκας στο Κλεάνθης Βικελίδης δεν έκανε το μεγάλο λάθος, το γκολ του Τουράμ το ακύρωσε με τη βοήθεια του “βαρ” Με άριστα το 10 παίρνει 6

Ο διαιτητής Φωτιάδης στην Ξάνθη ήταν πολύ σχολαστικός και κοντά σε όλες τις φάσεις.Το πέναλτι το υπέδειξε με τη βοήθεια του “βαρ”. Με άριστα το 10 παίρνει 7.

 

Διαβάστε Περισσότερα