ΣΦΥΡΙΞΤΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ

Ο ΣΗΜΑΙΟΚΟΡΑΚΑΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΑ ΚΟΥΡΤΙΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΛΕΠΤΟ, ΚΟΒΕΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΦΣΑΙΤ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΟ ΣΤΟ ΞΑΝΘΗ ΛΑΜΙΑ. ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝΕ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΣ, ΑΠΑΝΩΤΑ ΚΑΙ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ V.Α.R .ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ.

ANETO KAI ΗΡΕΜΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΕΦΕΡΙ ΓΡΑΤΣΑΝΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ , ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ …..

ΕΠΙΤΡΠΕΖΙΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΑΛΑΤΑ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ  ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ.

ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΡΕΦΕΡΙ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΞΑΝΘΗ ΛΑΜΙΑ. ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ,  Ο ΚΟΜΙΝΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΡΟΛΑΡΙΣΕ ΣΩΣΤΑ …

ΑΥΤΟΣ Ο ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ Ο ΡΕΦΕΡΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑ ΚΕΡΚΥΡΕΙΚΑ .ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ..! ΚΙ’ ΑΥΤΗ Η ΔΕΤΣΗ Η ΒΟΗΘΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ, ΤΟ ΣΗΜΑΙΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ….

ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΟ Ο.ΑΚ.Α. ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΑΛΛΟΥ ΓΙ’ ΑΛΛΟΥ ….  ΤΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΩΜΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ.

ΤΡΟΦΙΜΟΣ ΤΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΒΡΕΣΚΑΣ. ΚΑΡΥΔΩΣΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Ο.Φ.Η. ΤΟΝ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ .!!!

 

ΣΦΥΡΙΞΤΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ …!!!

Διαβάστε Περισσότερα