ΣΦΥΡΙΞΤΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ

Παρέλαβαν χθές τα σήματα της ΦΙΦΑ οι Έλληνες διεθνείς διαιτητές.

Ένα λέω εγώ: Ο θεός βοηθός.

 

 

 

ΑΡΑ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ. ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ, ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΠΙΑΣΜΑΝ.

Δεχόμαστε μπουλινκ είπε ο “”κορυφαίος Ρέφερι Σιδηρόπουλος ‘” προχθές στον Γραμμένο. Πλάκα μας κάνεις ρε Τάσο; Κάθε Κυριακή γεμίζουν το Δρομοκαΐτειο  καί τό Δαφνί μετά από κάθε παιχνίδι. Σοβαρέψου!!

ΧΟΡΧΕ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ Ο ΡΕΦΕΡΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΟΧΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΑΚΟΣ …… ΦΙΛΑΚΙΑ …!!!!

Μετά τό μπουλινκ πού είπε ότι δέχονται οι Έλληνες διαιτητέ,ς ο Σιδηρόπουλος έδωσε τα διαπιστευτήρια του καί στους Ισπανούς τής Μπέτις. Ακόμη τον ψάχνουν……..

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΒΟΗΘΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΥΡΙΑ ΔΕΤΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΙΑΚΙ.ΠΡΕΠΕΙ Η ΜΑΣΧΑΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΡΙΣΜΕΝΗ.

Και στην Τούμπα ο ρέφερι του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ήτανε Ισπανός και όχι ο Σπανέας … χαίρεται !!!

ΤΟΝ ΤΑΣΗ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΗΤΑΝΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ .ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΝΗΡΟΣ.

Σε καλή κατάσταση φάνηκε ότι ήταν χθές ο Σεζος στα Γιάννενα. Φαίνεται ότι λογικά θα την βγάλει την Σεζόν εάν συνεχίσει έτσι.

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ ΒΟΗΘΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΤΙΕΝ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΞΤΡΕΜ,  ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΛΛΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ !!! ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ Η ΡΩΓΑ ΤΟ ΜΑΤΙ.

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ.ΕΝΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΡΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΣΦΥΡΙΞΤΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ !!!!!

Διαβάστε Περισσότερα