Σιδηρόπουλε V.A.Rίστα σε πήραμε χαμπάρι. Ο Τίργης

Είχα γράψει στο προηγούμενο άρθρο μου ότι αν μια ομάδα αδικήθηκε από τη διαιτησία αυτή ήταν η ΑΕΚ για το αντικανονικώς ακυρωθεί γκολ. Ήρθε η ώρα λοιπόν να αποδείξουμε με στοιχεία ότι το γκολ του Μάνταλου ήταν κανονικό γιατι όπως φαίνεται από το βίντεο ο Μάνταλος όταν γίνεται η σέντρα καλύπτεται από το Λημνιό που είναι λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή κοντά στο κόρνερ. Γιατί κύριε Σιδηρόπουλε δεν το είδατε αλλά απομονώσετε σκόπιμα από το πλάνο την παρουσία του Λήμνου που κάλυπτε τον Μάνταλο?! Η απάντηση είναι αυτονόητη, για να ακυρώσετε το γκολ που τελικά το καταφέρατε.

Όμως δεν ήταν το μόνο σκόπιμο λάθος που έκανε ο VARίστας Σιδηρόπουλος. Οταν ηΑΕΚ ισοφάρισε ο Σιδιρόπουλος ειδοποίησε το Διαιτητή ότι πρωτού μπεί το γκόλ ο Κρίστιτς έκανε φάουλ σε παίκτη του ΠΑΟΚ στο κέντρο του γηπέδου.. Από τον έλεγχο της φάσης δεν διαπιστώθηκε κανένα φάουλ αλλά και αν είχε γίνει ένα απλό φάουλ και ο διαιτητής δεν σφύριξε και στην εξέλιξη μπήκε γκολ ο Βαριστας Σιδηρόπουλος δεν δικαιούται να ειδοποιεί το διαιτητή ότι έγινε ένα απλό φάουλ. Γιατί όμως το έκανε αυτό ο Σιδηρόπουλος?

Είναι προφανές ότι ενήργησε έτσι για να ακυρώσει τα γκολ της ΑΕΚ και να νικήσει ο ΠΑΟΚ. Στο γκολ του Μάνταλου τα κατάφερε, απομονώντας από το πλάνο την παρουσία του Λήμνου που κάλυπτε το Μάνταλο. Στη δε δεύτερη περίπτωση έδειξε υπέρμετρη ευαισθησία ειδοποιώντας για δήθεν σκληρό φάουλ σε βάρος παίκτη του ΠΑΟΚ με σκοπό να ακυρώσει το γκολ αλλά δυστυχώς γι’αυτό και προς τιμή του διαιτητή το γκολ μέτρησε και ο ΠΑΟΚ δεν νίκησε. Αυτά για τον κύριο Σιδηρόπουλο ο οποίος είναι και διεθνής.

Σχετικά με τα αδικαιολόγητα παράπονα της ομάδος του ΠΑΟΚ έχω να πω ότι τα παράπονα τους είναι αβάσιμα γιατί η ομάδα τους δεν αδικήθηκε. Δεν φταίει η ΑΕΚ εάν ο πολύ καλός ΠΑΟΚ του πρώτου ημιχρόνου δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες να βάλει γκολ ή ακόμα για το πέναλτυ που ορθώς δόθηκε αλλά δεν ευτοχησε ο Μπίσεβαρ.

Θα πρέπει να ξέρουν οι φίλοι μας του ΠΑΟΚ ότι όπως δεν αδικήθηκαν αυτοί από το διαιτητή έτσι και η ΑΕΚ δεν έπρεπε να αδικηθεί στη φάση του ακυρωθέν της γκολ. Ίσως έχουν μάθει να νικούν με οποιοδήποτε τρόπο όπως στο τελικό κυπέλου στο Βόλο με γκολ τρία μέτρα οφσάιντ και στο περσινό τελικό στο ΟΑΚΑ που από τέσσερα πέναλτυ ο διαιτητής που ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία δεν έδωσε κανένα ……

 

Ο ΤΙΓΡΗΣ

Διαβάστε Περισσότερα