Σιγά σιγά αποκτά χαρακτήρα νικητή…ΑΕΚ λέω και κλαίω

Από σημερινό παιχνίδι της ομάδας μου, ήθελα να δω 3 πράγματα:
1) Να κερδίσει… 2) Να μην δεχτεί γκολ και 3) Να δείξει μια καλή εικόνα ενόψει του αγώνα με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.
Τα 2 πρώτα έγιναν αλλά η εικόνα δεν ήταν αυτή που ήθελα να δω.
Βέβαια έπαιξε ρόλο που για σχεδόν ένα ημίχρονο έπαιζε με παίχτη λιγότερο. Οπότε δεν μπορώ να κρίνω πως θα έπαιζε στο 2ο ημίχρονο αν έπαιζαν 11 με 11.
Οι παίκτες μπήκαν δυναμικά, πίεσαν και γρήγορα στο 12ο λεπτό συγκεκριμένα ο Ανσαριφαντ με ένα φαλτσαριστό πλασέ χωρίς να έχει καθαρή εικόνα προς την εστία της Λαμίας και έκανε το 0-1 για την ΑΕΚ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και δημιούργησαν αρκετές τελικές σε σχέση κιόλας με τα προηγούμενα παιχνίδια της. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Λαμία δεν ήταν επικίνδυνη. Το ημίχρονο έληξε 0-1.
Οι ομάδες μπήκαν πιο δυναμικά στο 2ο ημίχρονο και την Λαμία ανεβασμένη. Στο 53′ ο Ινσουα αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα και αυτό επηρέασε το στήσιμο της ομάδας του Χιμένεθ όπου αναγκάστηκε να γυρίσει την ομάδα πίσω βγάζοντας Αλμπάνη με Λοπες.
Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ έκανε συντήρηση χωρίς να πιέζει για να βάλει 2ο γκολ, προσέχοντας περισσότερο τα νώτα της λόγω που έπαιζε με παίχτη λιγότερο. Η Λαμία προσπαθούσε αλλά δεν μπορούσε και η ΑΕΚ μπορούσε αλλά δεν προσπαθούσε και έτσι περνούσε η ώρα.
Τ0 0-1 ήταν το τελικό σκορ με την ΑΕΚ να κρατάει τους 3 βαθμούς και να πηγαίνει την Πέμπτη στην έδρα του Άρη.
Αν καταφέρει να κερδίσει την Πέμπτη τότε θα έχει καλύψει την διαφορά με τον Άρη και αν και την Τετάρτη δεν έχει κερδίσει ο Πάοκ θα ανέβει στην 2η θέση.
 

Διαβάστε Περισσότερα