Σήμερα τα σπουδαία | ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Σήμερα λοιπόν μπαίνουμε στην καρδιά του παγκοσμίου κυπέλου,στην φάση των νοκ αουτ παιχνιδιών με ξεκίνημα στις 17:00 με τον αγώνα της Ολλανδίας με τις Η.Π.Α.

Μια Ολλανδία που πέρασε στους “16” κυνικά,χωρίς να παίξει το ποδόσφαιρο που πηγάζει χρόνια από τα φυτώρια της,χωρίς μεγάλα σκορ και διάθεση για φαντασία στο παιχνίδι της αλλά με έναν Χάκπο να τον πιείς στο ποτήρι…

Εδώ ήρθε η ώρα να μιλήσουν και τα μεγάλα ονόματα,παίχτες με προσωπικότητα όπως Van Dijk και ο De Jong να κουβαλήσουν την ομάδα στις πλάτες τους και ειδικά ο πρώτος να βγάλει στο χορτάρι τα χαρακτηριστικά ηγέτη που χρειάζονται οι οράνιε.

Εδώ κρατήστε πως ο Noppert κάτω από τα δοκάρια φαίνεται πολύ καλός και σταθερός.Θυμίζει όσο και εάν ακούγεται τερατώδες Βαν ντε σαρ!!!Οι τερματοφύλακες στα νοκ αουτ παίζουν ρόλο άνω του 50% καθώς υπάρχει πάντα στο βάθος όλων των ομάδων η διαδικασία των πέναλτι….

Το πάθημα του προηγούμενο Euro που αποκλείστηκε η Ολλανδία στην φάση των 16 από τους Τσέχους μπορεί σήμερα να είναι οδηγός για την πρόκριση απέναντι στους αμερικάνους.

Λίγες ώρες έμειναν,τι Ολλανδία θα δούμε σήμερα;

ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα