Σκορ πρόκρισης για τους “4”!| Jago1914!

Σε ένα παιχνίδι όπου η Λίβερπουλ παρουσίασε δύο  διαφορετικά πρόσωπα σε κάθε ημίχρονο, το τελικό σκορ της δίνει δικαίωμα να κάνει σχέδια για την τετράδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο πρώτο ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Ντιαζ αλλά και την κυριαρχία των Κειτα, Φαμπινιο και Τιαγκο στον χώρο του κέντρου η Λίβερπουλ έδειχνε ότι όχι απλά θα πάρει σκορ πρόκρισης, αλλά ότι το σκορ θα πάρει διαστασεις θριάμβου. Μάλιστα το 0-2 που έκλεισε το ημιχρονο ήταν άκρως την τιμητικό για την Μπενφικα και αυτό χάρη στον Βλαχοδημο όπου έσωσε την ομάδα του με δύσκολες αποκρούσεις.

Στο δεύτερο μέρος ειδικά στα πρώτα 20 λεπτά ή εικόνα του παιχνιδιού ήταν εντελώς διαφορετική με την Μπενφικα να είναι αυτή που απειλούσε συνεχώς, πετυχαινοντας και ένα γρήγορο τέρμα. Η Λίβερπουλ έδειξε να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων και χρειάστηκε η παρεμβαση του Κλοπ με φρεσκα πόδια τόσο στον χώρο του κέντρου αλλά και στην επιθετική του γραμμή. Τελικά η Λίβερπουλ μετά από φανταστική κάθετη του Κειτα στον Ντιαζ, κατάφερε να πετυχει και ένα τρίτο τέρμα, κάνοντας την υπόθεση πρόκριση στο Ανφιλντ αρκετά ευκολότερη.

Κορυφαιοι για τους νικητές Ντιαζ και Κειτα, με τον πρώτο να κάνει άνω κάτω την αμυντική γραμμή της Μπενφικα ειδικά  στο πρώτο μέρος, ενώ ο δεύτερος κράτησε σταθερά καλή την απόδοση του και στο δεύτερο μέρος σε αντίθεση με τους Τιαγκο και Φαμπινιο όπου στο δεύτερο μέρος ή απόδοση τους έπεσε κατακόρυφα. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Άρνολντ όπου βοήθησε πολύ και στο επιθετικό κομμάτι. Σε μέτρια επίπεδα η απόδοση του Μανέ παρόλο το γκολ που πέτυχε,οπως και ο Σαλαχ κινήθηκε σε ρηχά νερά.

Τα δύο διαφορετικά πρόσωπα που παρουσίασε η Λίβερπουλ σίγουρα μας μπέρδεψαν και δεν ήταν σαφές αν αυτό ήταν αποτέλεσμα της επαναπαυσης της Λίβερπουλ στο σκορ του πρώτου μέρους ή λόγω της μεγάλης βελτίωσης της απόδοσης της Μπενφικα, οπου ίσως φοβήθηκε τον αντίπαλο της παραπάνω από όσο θα έπρεπε.

Το σκορ σίγουρα γέρνει κατά πολύ την πλάστιγα στην μεριά της Λίβερπουλ για την πρόκριση, οπότε δεν μας  δίνει και πολλές ελπίδες να μπορέσουμε να δούμε αν όντως η Μπενφικα του δεύτερου ημιχρόνου εχει  αρκετές πιθανότητες να κάνει  την έκπληξη σε αυτό το ζευγάρι για την πρόκριση.

Jago 1914!

Διαβάστε Περισσότερα