Σούπα ανάλατη, σανό πολυτελείας…. Al Jazeera

Κάθησα να δώ το ματσάκιον για 2 λόγους, 1) για τον ευρωπαίο Ολυμπιακό, αυτόν που ο Χόρχε φέτος επεφυμεί ως τον καλύτερο Ολυμπιακό και απο αυτόν του Μπάγιεβιτς…..ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ! και 2) αλλά και για την πεποίθηση πολλών Παοκτζήδων ανά την Ελλάδα, πως ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα και πρέπει και φέτος να πάρει ξανά το πρωτάθλημα.

90 λεπτά ενός υποτιθέμενου Ντέρμπι που προσωπικά εμένα με κοίμησε του καλού καιρού… προσπαθούσα να καταλάβω αν κάποιος απο τους δύο παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο, αλλάζει την μπάλα με ευκολία και δημιουργεί φάσεις με ανάπτυξη τόσο απο το κέντρο αλλά πόσο μάλλον απο τις πτέρυγες ….. ΜΑΤΑΙΑ!!!

Το επίπεδο του χθεσινοβραδυνού ντέρμπι ήταν με μία λέξη: ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ του ποδοσφαίρου..!! Φέρτε μου κολλύρια για να γιατρέψω τα ματάκια μου …. Ρε μάγκες , συγνώμη κι’ όλλας πόσες φορές μετρήσατε σε ολόκληρα 90 λεπτά να γίνεται μία σοβαρή ανάπτυξη και απο τις δύο ομάδες ? Μία και μοναδική αλλά με ατομική ενέργεια ….

Αυτή λοιπόν η ατομική ενέργεια του Τσιμίκα, ο οποίος αφού πέρασε 4-5 παίχτες του ΠΑΟΚ διασχίζοντας σχεδόν τα 2/3 του γηπέδου, σούταρε και απο την απόκρουση του Πασχαλάκη ο Ρατζέλοβιτς βρήκε με τρίσποντη τον αμυντικό του ΠΑΟΚ και το αυτογκόλ έδωσε λύτρωση στους χιλιάδες άρρωστους και αδικημένους Ολυμπιακούς που ήθελαν τόσο πολύ το διπλό, έστω και μαυτόν τον τρόπο.

Αυτό το τουρλουμπούκι λοιπόν, αυτό το ποδοσφαιρικό χάος είναι το ποδόσφαιρο μας, ο καθρέπτης της βαθμολογίας μας στην UEFA και καλό θα κάνουν οι υγιεις φίλαθλοι του αθλήματος να το χωνέψουν ότι στην τελική το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι ότι και η Πολιτική! 1 με 1,3 εκατομμύρια ασχολούνται καθημερινά και φανατικά με τους 2 εκάστοτε διεκδικητές, ενώ οι υπόλοιποι αναρωτιόμαστε τι βλέπουν αυτοί? Πως τους ικανοποιεί αυτό το έκτρωμα και έχουν και την απαίτηση να συγκρίνονται με ομάδες όπως η φετινή Αταλάντα ή την Λειψία ….

Al Jazeera

 

Διαβάστε Περισσότερα