Σούπερ Λίγκ και Διαιτησία.

Δηλαδή λέει τα ντέρμπι θα φέρνουμε ξένους διαιτητές να τα σφυρίζουν, και τα άλλα ματσάκια οι εδώ ρέφερι , οι δικοί μας,  μάλιστα…..
Μέχρι τώρα όποια λάθη έγιναν σε αυτά τα υποτίθεται “εύκολα” ματς, έγιναν  και με αυτά πού διαβάζουμε,  2-3 διαιτητές θα τιμωρηθούν. Σε κανένα μεγάλο ντέρμπι αν κάνει ο διαιτητής λάθος δέν τρέχει και τίποτα,θα θεωρηθεί ανθρώπινο ……. Εγώ πάντως εάν ήμουν επικεφαλής στην ΚΕΔ θα διαφωνούσα κάθετα. Θεωρώ ότι έτσι προσβάλλεται ο Έλληνας διαιτητής. Δηλαδή ο Έλληνας διεθνής διαιτητής που τον καλούν στην Ευρώπη είναι ικανός και εδώ απαξιώνεται;

Όχι ρε παιδιά δεν συμφωνούν αυτά τα δύο. Εάν κυρία ΚΕΔ δεν κάνει ο ρέφερι να μην τον προβιβάζεις. ΠΟΤΕ . Δεν είσαι ικανός ΚΥΡΙΕ ; Απλά δεν ανεβαίνεις κατηγορία. Σε κάνω διαιτητή Σούπερ Λίγκας σε αξιολογώ και σε κάνω και Διεθνή; Τότε παίζεις εύκολα και δύσκολα ΜΑΤΣ, σε στηρίζω. Θέλει μεγάλη κουβέντα φίλοι μου τό θέμα της διαιτησίας το ξέρω , γιατί κακά τα ψέματα έχει δώσει και αυτή πολλά δικαιώματα για αρνητικά σχόλια. Δεν είναι και η διαιτητές μας άμοιρη ΕΥΘΥΝΩΝ. Όπως έστρωσαν δυστυχώς θα κοιμηθούν. Το ξαναλέω και εκφράζω προσωπική άποψη ότι αυτό το μέτρο δεν μου αρέσει. Οι ικανοί θα ξεχωρίσουν. Αυτοί που κάνουν συνεχόμενες “γκάφες” να πάνε σπίτι τους.

 

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα