ΣΟΥΖΑ ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ…

Καλημέρα σε όλες και όλους.. Συνεχίζουμε και σήμερα μέσω το georgiouclub.gr να εκθέτουμε την γνώμη μας για ομάδες της Super league με το δικό μας μάτι και την δικιά μας οπτική γωνία… Σήμερα σειρά έχει η ομάδα της ΑΕΛ… Σούζα το αλογάκι… Για μένα η σπουδαιότερη επαρχιακή ομάδα σε ιστορία αλλά και η ομάδα που έχει φανατικούς οπαδούς πόλης-ομάδας! Ελπίζω να με νιώθετε τι εννοώ.. Αυτό που είναι από Λάρισα υποστηρίζει Λάρισα.. Όχι Λάρισα και Ολυμπιακό ή Παοκ!! Λάρισα σκέτο..

Βέβαια πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα.. Τώρα τι να πρωτοπεί κάποιος για την ομάδα του κάμπου.. Οι παιχταράδες που έχει βγάλει, ο κόσμος της που την ακολουθεί πάντα σε χαρές και σε λύπες.. Το βυσσινί χρώμα στις φανέλες της ή για τον πρόεδρο της; Ο Αλέξης το ξέρει το τόπι.. Και κυρίως ξέρει αυτά που γίνονται και λέγονται η δεν λέγονται στα γραφεία.. Εύστοχα σχόλια, ετοιμόλογος αλλά και ιδιαίτερα άνθρωπος που ξέρουν το ποδόσφαιρο όσο λίγοι.. Αλλά και πολλές φορές ο εκρηκτικός του χαρακτήρας τον κάνει να παίρνει λανθασμένες αποφάσεις… Δεν είναι όμως το θέμα μας ο Κουγιας..

Το θέμα μου είναι η ΑΕΛ.. Η ομάδα κάθε χρόνο πρέπει να παλεύει και να αναζητά την έξοδο στην Ευρώπη.. Εκεί είναι η θέση της.. Οχι να πολεμά να μείνει στην Α εθνική… Τον νέο προπονητή της ομάδα δεν τον γνωρίζω.. Ούτε την ποδοσφαιρική αντίληψη που είχε αλλά ούτε και την τακτική που έχει ως σκέψη.. O Petric εκτός από προπονητής έχει μάτι πολύ καλό και σε πιτσιρικάδες στην πάλε ποτέ ενωμένη Γιουκοσλαβια.. Άμα καταφέρει και τσιμπήσει κανένα καλό θα είναι… Επίσης ρε παιδιά το νέο γήπεδο της ομάδας πρέπει να γίνει πιο δυνατή έδρα..Φέτος θα υπάρχει και άτυπη κόντρα με τον Βόλο..

Δεν ξέρω και δεν ασχολούμαι περί επιστροφής της ομάδας στο θρυλικό Αλκαζάρ.. Αυτά είναι ζητήματα της διοίκησης… Εγώ ξέρω ότι υπάρχει ένα γήπεδο σύγχρονο στολίδι στον κάμπο και πρέπει να γίνει κλουβί και να μην περνά αντίπαλος από εκεί.. Πέρυσι η ομάδα είχε σχετικά μια μέτρια σεζόν.. Ούτε κρύο ούτε ζέστη…Ο νέος προπονητής θα φέρει άραγε την ομάδα σε επίπεδο τέτοιο που να κοντράρει στα ίσια όλους τους αντιπάλους.. Ο Πρόεδρος θα πειστεί φέτος από την επιλογή του στο θέμα του προπονητή; Οι νέοι παίκτες που ήρθαν θα δώσουν το κάτι παραπάνω; Εμείς θέλουμε δυνατή την ΑΕΛ να παλεύει όλα τα ματς μέσα στο χόρτο δυνατά και παντελονατα όπως το επιβάλει η ιστορία της..

Θέλουμε ΣΟΥΖΑ ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ!!

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα