Στα πόδια της Σαλώμης …..

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να δώσει ένα μάθημα στον κακομαθημένο Μπαπέ και φαίνεται ότι θα αποδεχτεί την προσφορά της Αλ Χιλάλ ύψους 300 εκατ. ευρώ (259 εκατ. λίρες) για τον Κιλιάν Εμπαπέ, όπως επιβεβαίωσαν πηγές απο την Γαλλία.

Ο μακροπρόθεσμος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει τεθεί προς πώληση από την PSG και έχει μείνει εκτός της περιοδείας προετοιμασίας στην Ιαπωνία, με τον σύλλογο να μην είναι διατεθειμένος να επιτρέψει στον Mbappe να λύσει το συμβόλαιό του στη γαλλική πρωτεύουσα, το οποίο έχει λιγότερο από ένα χρόνο διάρκεια.

Ο Mbappe έχει ήδη δηλώσει ότι δεν θα κάνει χρήση της 12μηνης οψιόν ανανέωσης, με αποτέλεσμα η PSG να εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης του 24χρονου το καλοκαίρι, πριν μπορέσει να φύγει δωρεάν.

Οι γίγαντες της Ligue 1 ήλπιζαν να συγκεντρώσουν ένα ποσό της τάξης των 200 εκατ. ευρώ (172 εκατ. λίρες) για τον Mbappe, με την ελπίδα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα έκανε μια κίνηση, αλλά σύμφωνα με τα Γαλλικά μέσα η Σαουδική Pro League Al Hilal – ένας από τους τέσσερις συλλόγους που υποστηρίζονται οικονομικά από το Δημόσιο Ταμείο Επενδύσεων (PIF) της χώρας – είχε μπει στο παιχνίδι με μια γιγαντιαία προσφορά αξίας 300 εκατ. ευρώ (259 εκατ. λίρες).

Πηγές επιβεβαίωσαν ότι η PSG, όπως είναι λογικό, αποδέχθηκε την προσφορά για τον Mbappe, με τις σχέσεις μεταξύ του συλλόγου και του παίκτη να φαίνεται ότι βρίσκονται στο ναδίρ. Πλέον, έχει την άδεια να συζητήσει με την Αλ Χιλάλ μια πιθανή μετακίνηση στη Σαουδική Αραβία, η οποία έχει ήδη προσελκύσει τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά στη χώρα τους τελευταίους επτά μήνες.

Μια ολόκληρη σειρά από άλλους παίκτες με μεγάλα ονόματα – μεταξύ άλλων οι Ρομπέρτο Φιρμίνο, Καλιντού Κουλιμπαλί και Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς – έχουν ήδη κάνει τη μετακίνηση στην πλούσια σε μετρητά Σαουδική Αραβία αυτό το καλοκαίρι, με τους τεράστιους μισθούς και τα μπόνους που προσφέρονται να αποδεικνύονται πολύ δελεαστικά για να τα απορρίψουν.

Η πλευρά του Mbappe δεν έχει ακόμη απαντήσει στο ενδιαφέρον της Αλ Χιλάλ, με τον παίκτη να έχει στην καρδιά του στη Ρεάλ Μαδρίτης – η σχέση του με τον πρόεδρο του συλλόγου Florentino Perez παραμένει αψεγάδιαστη παρά τη δραματική στροφή που είδε τον Mbappe να αποφεύγει τις προτάσεις της Μαδρίτης το 2022 για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την PSG.

Οι μεσάζοντες που εργάζονται για λογαριασμό της PSG προσπαθούν να αυξήσουν το ενδιαφέρον για τον Mbappe από αλλού, αν και η προσφορά παγκόσμιου ρεκόρ της Al Hilal – η οποία είναι κοντά στα 80 εκατομμύρια ευρώ (69 εκατομμύρια λίρες) μεγαλύτερη από το τρέχον ρεκόρ μεταγραφών – θα ήταν αδύνατο για οποιαδήποτε ομάδα να ανταγωνιστεί.

Παρ’ όλα αυτά, η PSG θέλει να διασφαλίσει ότι δεν θα αφήσει “καμία πέτρα αναποδογυρισμένη” καθώς ετοιμάζεται να χωρίσει τους δρόμους της με τον Mbappe.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της μέχρι σήμερα, γνωρίζοντας ότι σε έξι μήνες μπορεί να συμφωνήσει να υπογράψει τον Mbappe με προσύμφωνο και πρέπει τώρα να παρακολουθεί την προσπάθεια της Αλ Χιλάλ να τον πείσει ότι η μετακίνηση στη Σαουδική Αραβία, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, είναι προς το συμφέρον του.

Διαβάστε Περισσότερα