Στάση Λαμία ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε απόψε το βράδυ τον κακό του δαίμονα τα τελευταία χρόνια,την ομάδα της Λαμίας στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής.

Το τριφύλλι κόλλησε στο 0-0 καθώς η άμυνα της Λαμίας ήταν συμπαγής,σωστά τοποθετημένη στο χορτάρι από τον coach Γρηγορίου και κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό για την μάχη της ουράς.

Ο Μπόλονι είδε την ομάδα του να πετάει ένα ολόκληρο ημίχρονο καθώς εκτός από 2 τελικές του Αϊτόρ οι γηπεδούχοι δεν δημιούργησαν εκείνες τις φάσεις που θα τους έβαζαν στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο σκέλος της αναμέτρησης οι πράσινοι άλλαξαν πρόσωπο προς το καλύτερο με τις αλλαγές των Καρλίτος,Χατζηγιοβάνη και Μακέντα,μπήκαν έστω και ανορθόδοξα εντός της περιοχής της Λαμίας και προσπάθησαν να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα αλλά μάταια…

Δεν έμεινε από δυνάμεις η ομάδα,το πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο αλλά δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο Βιγιαφάνιες ώστε με τις κάθετες πάσες του και τις ενέργειες του να ανοίξει το παιχνίδι της ομάδας σε μήκος και πλάτος.

Το αήττητο μπορεί να συνεχίστηκε,το μηδέν στην άμυνα επίσης αλλά απόψε δεν υπάρχουν χαμόγελα στα αποδυτήρια καθώς η Λαμία ήταν ένα εμπόδιο που θα έπρεπε να ξεπεραστεί…

Συνεχίζουμε όμως μέχρι τέλους και όπου βγει καθώς τα εγκλήματα των Πογιάτος και Ρόκα θα τα κουβαλάμε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της σεζόν…

Υ.Γ.Εμείς εδώ δεν μιλάμε για διαιτησία αλλά η Λαμία ίσως να έπρεπε να πάρει πέναλτι στην φάση με το χέρι του Σένκεφελντ..

 

Διαβάστε Περισσότερα