Στην εντατική μέχρι νεοτέρας….ΣΩΤ ΒΑΖΕΛΟΣ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την ομάδα της Ξάνθης στο γήπεδο της Ριζουπολης, τον κακό του δαίμονα στα εντός έδρας παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. Το τριφύλλι μπήκε δυνατά στο παιχνίδι τα πρώτα είκοσι λεπτά, πίεζε στο χώρο, δημιουργούσε παιχνίδι από τις πτέρυγες αλλά και από τον άξονα όπου επιτέλους είδαμε και κάποιους αυτοματισμούς, τριγωνακια κυρίως από τους Ζαχίντ και Μπουζούκη ο οποίος είχε και 2 καλά σουτ εντός εστίας.
Να τονίσω ότι ο μικρός όταν παίζει στον άξονα είναι πολύ καλός, όταν πάει πάνω στον ασβέστη χάνεται. Ο Κολοβός μάλλον δεν υπήρχε στο γήπεδο καθώς όλο κρυβόταν πίσω από τα στόπερ της ακριτικής ομάδας ενώ όταν έπαιρνε μπάλα την πούλαγε πολύ εύκολα. Ο υιός Δώνης στο 38′ είχε την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ καθώς από το ύψος της μικρής περιοχής η κεφάλια που πραγματοποίησε ολομόναχος έφυγε άουτ δείγμα έλλειψης εμπιστοσύνης που έχει ο συγκεκριμένος παίχτης.
Ο Σένκεφελντ άψογος στα αμυντικά του καθήκοντα καθώς επίσης τον είδαμε να κουβαλά και μπάλα δημιουργώντας παιχνίδι με μακρινές εύστοχες μπαλιές προς τους συμπαίκτες του. Η Ξάνθη στο πρώτο μέρος περιορίστηκε στο μισό του γηπέδου και έτσι το ημίχρονο έκλεισε με 0-0. Ο Μακέντα στην έναρξη του δεύτερου σκέλους πήρε την θέση του φορ περιοχής στη θέση του ανύπαρκτου για ακόμα ένα ματς Κολοβού και ο Περέα πήρε την θέση του Χατζηθεοδωρίδη που τραυματίστηκε στο 50′.
Μπορεί να κυριάρχησε και στο δεύτερο μέρος με κατοχή ο Παναθηναϊκός αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό δημιουργώντας μονάχα με ψηλές σέντρες αλλά με εμφανή έλλειψη ενέργειας και καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια,μπόλικο άγχος και στο 89′ η Ξάνθη είχε τεράστια ευκαιρία και προειδοποίησε για αυτό που ερχόταν. Στις καθυστερήσεις έγινε το μπαμ και οι παγωμάρα στις εξέδρες ήρθε ξανά σαν εφιάλτης.
Πάλι στο ανοιχτό γήπεδο χτύπησαν σαν κόμπρα οι Θρακιώτες αφού όλοι σχεδόν οι πράσινοι είχαν πάει μπροστά για το γκολ που θα τους έδινε την νίκη και με την επιβεβαίωση του VAR το 0-1 μαχαίρια στην πράσινη άμυνα και καρδιά. Μεγάλο πισωγύρισμα τόσο σε ψυχολογικό όσο κυρίως πλέον σε βαθμολογικό κομμάτι που το τριφύλλι βρίσκεται σε θέσεις Β’Εθνικης.
Στην διακοπή του πρωταθλήματος καλό θα είναι ο προπονητής της ομάδας να εξωστρακίσει παίχτες που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να βρίσκονται στο club εάν βέβαια παραμείνει και ο ίδιος..Ο ασθενής νοσεί πολύ βαριά και ίσως η ανακοπή είναι η λύση που εύχονται πολλά άτομα για να έρθει η λύτρωση…Κρίμα για τους λίγους φίλους που πηγαίνουν ακόμα και βλέπουν παντού την ομάδα…

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα