Στην Παράγκα Μονάχα ο Διαχειριστής Αλλάζει … ΣΩΤ ΒΑΖΕΛΟΣ

Τα έχουμε ξαναπεί,έχει βγάλει μαλλιά η γλώσσα μας τα λέει και ο Χόρχε μέσα από τις εκπομπές του χρονιά τώρα. Ποιος πήρε πρωτάθλημα και δεν είχε την ΕΠΟ;Χωρίς καμία παρεξήγηση και χωρίς να θίγουμε υπόληψεις και προσωπικότητες όλες οι μεγάλες ομάδες διαχρονικά εξυπηρέτησαν τα συμφέροντα τους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
Θέλετε ο Παναθηναϊκός παλαιότερα με τον καπετάνιο,θέλετε τον Τίγρη με τον Καρρά;Τον Σωκράτη με τον Μαρινάκη και τώρα τον Ιβάν;Όλοι έκαναν τα πάντα,εκτός από καλή αγωνιστική εικόνα μέσα στο χορτάρι να έχουν ακόμα καλύτερη εξωαγωνιστική εικόνα για τους γνωστούς λόγους.
Κάποιος έριξε τα μπεντά και οι υπόλοιποι την εξελίσσουν την πολυκατοικία.Μονάχα ο διαχειριστής αλλάζει,οι ένοικοι παραμένουν οι ίδιοι και πληρώνουν τα σπασμένα.Αλήθεια ρε μάγκες τι ποδόσφαιρο θέλουμε;Αναζητάμε η ομάδα μας ότι και εάν γίνει να παίρνει την κούπα έστω και κάλπικα ή να καμαρώνουμε να παίζει μπαλάρα και ας μην πάρει τίποτα;
Πόσο ευθυνόμαστε όλοι εμείς οι απλοί φίλαθλοι για αυτήν την κατάσταση.Ζούμε στην εποχή που ακόμα μια κόντρα είναι στο απόγειο της.Παοκ εναντίον Ολυμπιακού και το ανάποδο.Άλλοι εξισώνουν 20 χρόνια με 2 άλλοι όχι γιατί έτσι βολεύονται όλες οι μεριές.Δηλαδή ρε μάγκες τι να πει ο Ηρακλής, ο Πανιώνιος, ο Ατρόμητος;
Αυτοί δεν αδίκησαν ποτέ κανέναν ή μάλλον αδίκησαν τον εαυτό τους αφού τάχθηκαν με δανεικούς στο πλευρό της εκάστοτε ομάδας δάνειο. Άρα και αυτοί είναι υπεύθυνοι και υπαίτιοι των πράξεων τους. Η χρυσή τομή δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ να είστε σίγουροι.Καντέ σκηνή τώρα τους μεγάλους που λέγεται οτι θα βρεθούν όλοι μαζί στα γραφεία της UEFA. Καρποστάλ για καρτούν… Οι μεγαλομέτοχοι εξυπηρετούν τα δικά τους οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα μέσω των ομάδων τους.Εμείς οι φίλαθλοι τι κάνουμε και που βαδίζουμε;Δεν μπορούμε να τρώμε σανό ούτε να ζούμε σε μια όλη διάσταση….

Διαβάστε Περισσότερα